Categorii
General

Concurs Kent: experience-tomorrow.com


Cei de la marca de tigari Kent vin cu un concurs nou ce detine multe premii pentru participanti. A inceput pe data de 26 martie si data de sfarsit este pe 6 mai 2012, deci aveti tot timpul din lume sa participati. Asadar, cumparand unul dintre pachetele de Kent ce sunt participante la aceasta promotie, gasind codul unic si trimitandu-l pe site-ul experience-tomorrow.com va rezervati sansa de a castiga unul dintre marele premii, dintre urmatoarele: o cursa speciala cu avionul pana in Suedia, acolo vei merge cu o masina de mare viteza, de curse. Dupa care, vei merge peste ocean pentru a merge la bordul unui avion Zero-G, o senzatie aparte.

Premiile saptamanale Kent: daca trimiti un cod pe saptamana ai sansa de a castiga un iphone, daca trimiti 2 coduri pe saptamana ai sansa de a castiga un ipad, iar daca trimiti 3 coduri pe saptamana, ai sansa sa castigi un MacBook Air. Tragerile la sort sunt pe datele: 3, 10, 24 aprilie si 2, 8 mai 2012.

Kent mai pune un premiu garantat pentru concurenti: cei care vor fi in primii 100.000 de participanti ce au trimis codul unic pe experience-tomorrow.com vor primi un pachet de tigari garantat.

Pachetele de tigari vor putea fi primite de la orice centru de premiere: Rompetrol, Mol. Pentru a putea ridica pachetul trebuie sa pastrati cartonasul.

Intrati pe experience-tomorrow.com pentru mai multe detalii despre promotie si premii.

21 de răspunsuri la “Concurs Kent: experience-tomorrow.com”

Nu ai procedat bine, dar ea nu va fi aratata pe site asa ca o poti adauga pe experience-tomorrow.com oricand codul tau nefiind utilizat.

Am castigat un pachet de kent……..dar cei de la benzinariile Mol si inmodio , spun ca nu mai au tigari ca sa-mi iau castigul cum sar spune…….
Inmodio Auchan TITAN………ieri 01 04 2012…….fata de la tigari pur si simplu nici nu sa uitat la mine cand a auzit de dat tigari.

Asa ca……ce-ar trebui sa facem ca cei care ar trebui sa ne dea tigarile sa nu se mai uite la noi ca la niste milogi ? Totusi acesta-i un concurs serios nu ?

Din nefericire cei de la benzinarii fac mereu asa la orice promotie. Incearca la altele care sunt de prin alte orase.

@ Site-ul experience-tomorrow.com nu este functional de ieri datorita unei erori de la KENT, va rugam mai asteptati

Am participat la concursul precedent philip morris, (cel care s-a incheiat pe 25.03.2012 ) si nu stiu de unde sa aflu lista castigatorilor sau regulamentul concursului, deoarece ascolo specifica adresa unde pot gasi detali.
Avand in vedere ca ca sunteti in domeniu, poate ma puteti ajuta.
Va mutumesc.

buna ziua am trimis codul ieri si am primit un mesaj in care imi spunea ca am castigat un pachet de kent de unde il pot ridica sau e o teapa de la cei de la kent am trimis de pe tel 6 coduri si cred eu ca e vrajeala si promit pt asta ca tigari kent nu mai fumez niciodata chiar daca fumez doua pachete pe zi mai bine nu faceau acele concurs-uri si nu si bateau joc de noi sa umblu pe la benzinarii sa intreb si angajatii de la rompetrol si de la alte sedii sa faca mistoo de noi si sa ne ignore rusine sa va fie

Daca aveti nelamuriri cel mai bine e sa sunati la info line (tiparit pe fiecare pachet)0800 080 600 gratuit…veti avea raspunsuri de la persoane care pot sa va ofere informatii mai precise…si chiar se vor stradui sa va ajute sau cel putin sa semnaleze problemele care sunt in teren. Mai puteti suna si la 021 207 00 88…daca intrati pe website http://www.experience-tomorrow.com il veti gasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *