un studio de videochat care ofera numeroase beneficii

De câțiva ani de zile, mai precis din perioada post pandemică piața locurilor de muncă a suferit schimbări dramatice. Multe locuri de muncă mai ales în industrii care erau înfloritoare au fost desființate, iar persoanele disponibilizate s-au reorientat cu totul spre alte domenii, deseori opuse la ceea ce făceau înainte.

A luat în schimb avânt munca de la domiciliu sau munca în online. În felul acesta unii dintre noi și-au găsit joburi noi, care mai de care mai interesante, dar și bine plătite. Printre acestea se află și modelele care practică videochatul, în cadrul unui studio. Haideți să aflăm în cele ce urmează ce presupune și de ce este profitabilă această activitate.

Cauți un loc de muncă stabil? Atunci poți încerca la Prime Studios

Industria de videochat nu este pentru mulți o noutate, dar abia în ultima vreme a intrat în atenția persoanelor care sunt ambițioase și își doresc un loc stabil de muncă dar și forme legale.

Un astfel de loc este și Studioul Prime unde modelele au șansa să fie angajate pe un salariu net superior celui minim pe economie, dar și să primească bonusuri substanțiale chiar din primele trei luni de la angajare. Astfel, Prime Studio îți oferă un comision de 90% în prima lună, 80% în a doua lună și 70% din sumele încasate în primele trei luni.

Care este oferta completă de salarizare de la Prime Studios și de ce merită să te angajezi aici

În afară de locul de muncă stabil și salariul garantat, un studio de videochat care ofera numeroase beneficii este greu de găsit pe piața de profil. Seriozitatea unora dintre studiouri poate lăsa de dorit, dar acest lucru nu se aplică și la Prime Studios, dimpotrivă. Aici primează excelența și o echipă unită, dornică de a te ajuta să îți câștigi stabilitatea financiară mult dorită.

Astfel, echipa de la Prime Studios îți oferă un salariu fix de 5000 lei pe lună și un bonus de 500 $ cadou de bun-venit. Dacă recomanzi și o prietenă mai câștigi în plus încă 200 $ după prima lună de colaborare. În plus, pentru modelul cu cele mai multe ore lucrate în online, se oferă un city-break pentru deconectare și răsfăț.

Ce trebuie să faci pentru a deveni model de videochat?

Dacă te-ai decis că ai un viitor în cadrul unui studio de videochat pașii de urmat sunt foarte simpli. Astfel, te poți programa la un interviu care va fi decontat ulterior.

Nu ai nevoie de experiență în domeniu, deși aceasta este binevenită. Vei primi îndrumările necesare chiar în cadrul studioului. De asemenea, ar fi minunat dacă te descurci cu o limbă de circulație internațională, de preferat engleza. Dacă însă nu o stăpânești foarte bine, nu îți face griji, vei primi un training gratuit de trei luni, până când vei învăța la un nivel acceptabil.

Și tot ca suport financiar, dar și emoțional, poți beneficia de retușuri estetice, în cadrul unor saloane renumite, pentru a te simți cât mai bine în pielea ta. Ai câștigat o competiție, îți vei alege singură ce dorești să îmbunătățești la trupul tău.

Mai multe detalii despre acest job, dar și despre beneficiile oferite poți afla de pe pagina oficială.

Contact: Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *