Nu am mai facut demult arogante asupra filmelor asa ca am zis sa iau lista castigatorilor oscar 2012 si sa vedem ce filme proaste si extraordinar de proaste au fost alese din nou prin blaturi. Hai sa vedem castigatorii:

Cel mai bun film: The Artist. E un film mut. Ce se mai poate spune despre un film la care nu auzi nimic, poate doar o coloana sonora. Nu l-am vazut si nu cred ca vreau sa-l vad.

Cel mai bun regizor: Absolut creatorul The Artist, numele sau fiind Michel Hazanavicius, e un tip la vreo 48 de ani asa si are vreo 10 filme facute in toata viata lui, printre care se numara: Lost in Rio, Mes Amies.

Cel mai bun actor in rol principal: Absolut Jean Dujardin din The Artist. Un actor francez care a mai jucat in 99 francs, un film din 2007.

Cea mai buna actrita in rol principal: Meryl Streep din The Iron Lady. O actrita destul de batrana, circa 65 de ani daca nu ma insel. A mai jucat in Vanatorul de cerbi in 1978, Evil Angels (1998).

Cel mai bun actor in rol secundar: Christoper Plummer din filmul Beginners. A jucat in multe filme bune si e batran. Ultimul film bun in care a jucat, tot ca actor secundar, a fost O minte sclipitoare (2001)

Cea mai buna actrita in rol secundar: Octavia Spencer in filmul The Help. Mai este cunoscuta din filmele: Spiderman (2002) si Sapte suflete (2008)

Cea mai buna regie artistica: Hugo.

Cel mai bun scenariu original: Midnight in Paris – Woody Allen. Un film foarte bun pe care il recomand.

Cel mai bun film de animatie: Rango.

Filme relativ Ok. Avand in vedere ca filmul The Artist este mut trebuie sa respecti intr-un fel ideea si sa lasi de la tine.

 

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *