Cea mai mare parte a companiilor alege sa isi promoveze produsele si serviciile in mediul online deoarece in acest fel ii va creste numarul de clienti interesati in cumpararea acestora.

Dar nu toate vor asigura calitatea superioara a produselor pe care le vand si nu toate vor beneficia de o prezentare care sa isi satisfaca clientii. Tehno S.R.L. este o societate comerciala ce a fost infiintata in anul 1994, cu vechime mare pe piata. Compania a debutat ca furnizator de aparate autorizat, marca Bosch, iar apoi si-a centrat atentia si asupra educarii clientilor si a alegerilor facute de acestia in ceea ce priveste inalta calitatea a produselor pe care le cumpara.

Produse principale de distributie pe care le furnizeaza constituie o gama diversa de scule de mana, dar si alte accesorii ce sunt distribuite de producatori de renume. Orice colaborare si servicii de consultanta sunt desfasurate la standarde ridicate.metabo-as-20-l-aspirator-universal-1200-w-21392

Magazinul online TehnicBazar prezinta articole noi din brand-ul Metabo.

Recent, pe site-ul companiei a aparut o gama noua de produse inovative, special create pentru a veni in ajutorul tuturor: fierastraie circulare sau cu banda, hidrofoare, sisteme de aspirare, slefuitoare si suflante.

Modelul HWW 4500/25 S este un hidrofor autoamorsat, ce are in componenta sa o pompa din inox. Acesta este dotat cu butelie de 24 de litri si detine o membrana confectionata din cauciuc alimentar. Hidroforul Metabo este, pentru toti clientii, un articol extrem de avantajos atunci cand vine vorba despre raportul calitate/pret si beneficiaza de o protectie anticoroziune care este nemaipomenit de eficienta.

Hidroforul are intrebuintari nenumarate, fiecare doritor putandu-l achizitiona dupa nevoile pe care le are. Acesta poate fi folosit pentru a scoate apa din fantana, pentru a uda gradina (cu aspersoare sau fara, numarul maxim al aspersoarelor fiind 3), pentru pombarea apei curate si pentru alimentarea casei in mod automat.

Slefuitorul FSX 2000 este, la randul sau, un alt articol extrem de util si eficient, pe care tehnic-bazar.ro il pune la dispozitia clientilor. Acesta prezinta la randul sau un numar de avantaje. Greutatea pe care o are este una redusa, fapt ce permine sa fie manevrat mai usor si mai cu spor din timpul utilizarii. Manerul slefuitorului este realizat din cauciuc anti-alunecare si dispune si de un racord care a fost ingrat pentru a putea fi cuplat la aspirator. Pachetul este complet si contine un sac de colectare a prafului, un filtru si geanta pentru depozitare si transport. Slefuitoarele disponibile functioneaza atat la 220 W, cat si la 240 W.

Pentru persoanele influentate de cumpararea unor pistoale de lipit si a unor suflante, pe sute-ul magazinului online sunt prezentate mai multe feluri de produse de acestea(H 16-500 la 1600W, HE 23-650 la 2300W, HE 20-600 la 2000W), precum si o categorie care include modele diferite de unelte cu gaz.

In ceea ce priveste fierastraiele circulare, Metabo furnizeaza doua modele de fierastraie de sanfrenat si de debitat. Fierastraul KGS 254 M detine in dotarea sa standard o brida de fixare semifabricata, un disc de taiere care este alcatuit din 48 de dinti ce contin carburi metalice, un laser, diferite scule ce ajuta la schimbarea discului, doua extensii pentru masa, un sac colector pentru rumegus si un adaptor pentru aspirator (pentru rumegus). Functia de culisare se numara printre avantajele pe care le ofera fierastraul.

Modelul celalalt, KS 216 M Lasercut, functioneaza la 1350 W si detine, la randul sau, un numar de calitati in functie de dotari standard. Acesta are un disc de taiere cu un numar de 40 de dinti din carburi metalice incorporat, o brida de fixare semifabricata, un laser, rigle pentru ghidare, un sac colector siun adaptor pentru aspiratorul de rumegus.

Clientii pot opta pentru oricare dintre aceste articole, accesand site-ul tehnicbazar.ro, de unde pot plasa o comanda. De asemenea, acestia pot intra in contact cu reprezentantii, folosindu-se si numerele de telefon afisate in rubrica Contact a paginii.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *