Exact ca intr-o relatie, si cand vine vorba de colaborarea profesionala, se asteapta sa dai si sa primesti. Desigur, balanta nu este tocmai una egala si cu toate acestea nu trebuie sa se omita din cand in cand ca si angajatorul mai trebuie sa ofere atentie unor detalii.

Se spun multe despre care ar fi cheia de succes ce impaca asteptarile de ambele parti. Iata cateva asteptari pe care orice angajat le are de la angajatorul sau:

Teambuilding

Sau comun spun, o petrecere intre angajati. Este o modalitate perfecta de a descoperi mai multe despre cei din jur, de a le vedea si partea umana si nu numai cea profesionala. Lumea ajunge sa creeze legaturi care ajuta si la munca de zi cu zi. In plus, distractia a fost mereu o modalitate de a scapa de stres, de a ne detasa de probleme asa ca nu ar refuza nimeni un astfel de rasfat. Mai ales cand totul este pe banii sefului, stropit cu distractie si garantat realizat in numele si cinstea celor care compun o echipa.

Cadourile

Indiferent de ocazie, un cadou este de asteptat. Asa se arata respectul, aprecierea fata de un angajat. Desigur, de si mai mare efect este sa primeasca un cadou cand se asteapta mai putin. Si nu trebuie sa fie vorba musai de o marire de salariu sau de un cadou in bani. De altfel un voucher spre exemplu sau o masa platita de sefi sunt de ajuns sa le mai ridice moralul celor dintr-o firma.

Pauzele de relaxare

O vorba din popor spune ca pauzele lungi si dese sunt de fapt cheia pentru marile succese. Nu stim daca e valabil mereu insa chiar si pauzele mai putine conteaza. Mai ales daca sunt de o savoare intensa. Angajatii s-ar simti mai bine daca ar sti ca angajatorul se preocupa de starea lor. Asa ca o zona de relaxare spre exemplu ar incanta pe oricine. Asta inseamna poate un fumoar, zona de masaj, de servit cafea sau poate chiar un bar integrat. In orice caz, un mic colt de rai de acest gen va fi si refugiul angajatilor.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *