Te-ai gandit vreodata cum poti face rost de bani mai repede si mai usor, insa intr-un mod legal? Poate ca nu ai visat niciodata ca iti poti permite masina pe care ti-o doresti, sau un stil de viata mai confortabil, dar o angajare la un studio de videochat iti poate aduce toate lucrurile pe care tu ti le doresti. Daca iti doresti ca visele tale sa prinda contur si sa devina chiar o realitate, atunci ar trebui sa te informezi putin mai mult pentru a afla cum poti sa traiesti asa cum vrei tu.

Black Studio este un salon de videochat care isi respecta angajatii si le ofera conditii de munca de lux. Black Studio face angajari la videochat, si ofera noilor angajati un bonus de 500 de dolari. De asemenea, aici vei avea parte de un comision de pana la 70%, un program usor si flexibil, dar si un salariu fix de pana la 2000 de lei pe luna. De asemenea, daca iti doresti sa devii model la Black Studio, trebuie sa stii ca vei lucra in conditii legale de munca, videochat-ul fiind o forma legala de comunicare dintre doi adulti: un client si un model angajat.

Daca iti doresti sa te angajezi si sa devii model la Black Studio, trebuie sa stii si care va fi programul de munca: acesta se va desfasura in ture- cinci pe saptamana- acesta fiind programul full time. Daca iti doresti sa lucrezi part-time, Black Studio iti pune la dispozitie si conditii pentru un astfel de program- in limita programului pus de ei la dispozitie, iti poti alege orele la care iti doresti sa lucrezi, astfel ca vei avea posibilitatea sa lucrezi dupa bunul tau plac. Astfel, tu vei alege cand doresti sa vii la munca, deoarece iti poti schimba cum vrei tu programul de munca.

Istoria videochatului

Aceasta forma de activitate a luat nastere in Romania in anul 1996 si a inceput sa se dezvolte in jurul anului 1998, insa in conditii ceva mai dificile fata de cele de la ora actuala, iar apogeul l-a atins in anii 2004-2005.

Aparut la finele anilor 1990, videochat-ul a captat atentia intregii lumi. Chiar de cand a aparut, videochat-ul a fost foarte popular in tarile din Europa de Est, astfel ca si Romania s-a numarat printre acestea. Cu toate ca industria videochat-ului a suferit cateva modificari de-a lungul timpului, aceasta a trecut in mediul legal.

Sa nu uitam ca o buna parte a boom-ului videochat-orilor se datoreaza evolutiei tehnologiei, astfel ca aceasta industrie s-a dezvoltat extrem de mult datorita imbunatatirii conexiunii la Internet dar si a aparatelor performante.

 

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *