pictura pe numere de la pictorul fericit

Avem zile fericite și zile triste, zile în care ne bucurăm de tot ce ne înconjoară, altele în care nu vedem nimic în jurul nostru. Cu toții suntem un amalgam de sentimente, trăiri pe care de multe ori nu le putem explica altor persoane, pentru că spunem noi, ne este teamă să fim criticați sau judecați. Nu suntem de fier sau roboți, iar câteodată aceste lucruri ne copleșesc și parcă tot ce ne dorim este să medităm în liniște.

Într-o lume în care predomină forfota, agitația și stresul, căutăm liniștea pentru a ne putea deconecta câtuși de puțin de la aceste lucruri care ne obosesc.

Multe persoane au diferite hobby-uri pe care le practică în timpul liber sau atunci când își caută liniștea sufletului. Fie citesc, fac sport, gătesc, scriu poezii, ascultă muzică, dansează, pictează sau alte lucruri în care se regăsesc cu adevărat. Hobby-urile sunt adevărate terapii atât pentru minte, cât și pentru suflet, care ne ajută să ne încărcăm bateriile atunci când simțim că nu mai putem.

Terapia prin culoare cu Pictorul Fericit

Culorile sunt cele care dau sens vieții. Avem nevoie de culoare în viața noastră pentru că sunt cele care ne oferă energie și da, am putea spune că e influențează viața. Pentru că dacă nu ar fi așa, de ce ne mai bucurăm atunci când vedem curcubeul? De ce alegem în funcție de culoare o anumită haină sau obiect?

Așadar, atunci când avem nevoie de liniște putem alege terapia prin culoare cu Pictorul Fericit și cu siguranță, acele momente vor căpăta alt sens.

Pictorul Fericit este un magazin fizic și virtual care ne oferă tuturor șansa de a ne “vindeca” prin magia culorilor. Concret, găsim aici o gamă foarte largă de picturi pe numere de unde putem alege diferite teme pe care le putem picta în timpul nostru liber sau atunci când avem nevoie de liniște.

Picturile pe numere sunt pline de culoare și ne oferă de fiecare dată ocazia să creăm tablouri perfecte, chiar dacă nu ne pricepem la artă. Dacă ne pricepem la culori, este de ajuns, pentru că tot ce trebuie să facem este să urmărim liniile și numerele trasate pe pânză și să le asociem cu vopselurile potrivite. În acest fel putem crea un tablou perfect pe care, mai apoi îl putem expune oriunde în casa noastră.

Temele precum cele cu peisaje, copii, pentru el și ea, animale, flori, peisaje, tablouri celebre sau religioase ne oferă șansa să alegem ceea ce ne reprezintă. Mai multe informatii suplimentare aici.

Cu Pictorul Fericit viața devine mai colorată și mai frumoasă, încearcă și tu terapia prin culoare.

Date de contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *