site-uri cu reduceriDe 2 ani au aparut aceste site-uri cu reduceri, nu te ajuta sa te imbogatesti dar iti ofera sansa sa cumperi produse si servicii la reduceri chiar considerabile, vedeam zilele trecute chiar ca unele au reduceri si de 90%, ceea ce e imbucurator pentru client.

E drept ca aceste site-uri de reduceri au iesit ca ciupercile dupa ploaie si majoritatea au oferte slabe uneori, dar e bine ca exista concurenta pentru ca doar asa calitatea va creste in fiecare zi.

Top site-uri cu reduceri din Romania:

1. Zumzi.ro, unul dintre cele mai mari site-uri cu reduceri din Romania, ofera servicii in cele mai multe orase din tara si este in crestere continua. Este posibil ca in urmatorul an fiecare oras din Romania sa fie integrat in Zumzi. Reducerile sunt chiar considerabile si uneori sunt oferte care nu sunt de refuzat. Numarul de vouchere cumparate zilnic pe Zumzi.ro depasesc 500.

2. Kuponiada.ro, un site simpatic si cu oferte multe in fiecare zi. Reducerile sunt pe masura si merge sa cumperi cateva lucruri pe aici, pe colo. Din nefericire este disponibil in putine orase, insa este totusi ok.

3. Groupon.ro, cel mai vechi site de reduceri, intre timp devansat de catre celelalte. Ofera in fiecare zi oferte bine si multe sunt chiar atractive. Oferte atractive pentru calatorii dar si pentru shopping.

4. Teamdeals.ro, un site cu reduceri interesant, ofera unele dintre cele mai simpatice reduceri si pline de adrenalina, o sa va lamuriti daca ii urmariti.

5. GoldenDeals.ro, site cu reduceri ce ofera oferte turistice excelente. Reduceri cu adevarat pentru excursiile in strainatate dar si in tara, vi-l recomand.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *