zatul de cafeazatul de cafea

Pentru cei care fac cafea la ibric in dulcele stil clasic nici nu isi dau seama cate beneficii pot avea. Nu tine numai de cafeaua in sine si de aroma acesteia ci in egala masura si de faptul ca ceea ce rezulta din cafea, zatul, se poate dovedi a fi acel mic truc eficient pentru anumite misiuni. Atat din punct de vedere esteci, cosmetic cat si cand vine vorba de anumite misiuni din casa zatul este util.

Din sirul de aspecte ce tin de utilizarea zatului se numara:

  1. Stergerea unor urme de pe mobila. Este si exfoliant insa cand vine vorba de mobila zatul acopera mici dungi ce lasa la vedere materialul de dedesubt. Asadar aplica zat pentru a rezolva problema estetica din acest punct de vedere.
  2. Poate fi un bun exfoliant pentru piele. In mod special tine de celulita si de o modalitate prin care se poate scapa de acest efect de coaja de portocala la nivelul picioarelor cel mai adesea. Insa per general vorbind poate fi exfoliantul necesar din cand in cand pentru tot corpul.
  3. La acealasi capitol de estetica daca iti vei masa capul cu zat acesta capata o stralucire aparte. Ce-i drept iti va lua ceva mai mult sa clatesti si sa scapi de zatul din cap insa este de efect si in plus stimuleaza si circulatia la nivelul capului, ceea ce inseamna ca si parul va creste mai bine cand este stimulat inca de la radacina.
  4. Pentru ca are un miros usor intepator, pentru ca este genul de miros care le acopera pe toate acest lucru ar putea fi in favoarea ta. Zatul de cafea poate fi varianta ieftina de a scapa de anumite mirosuri din frigider spre exemplu. Asa cum si bicarbonatul actioneaza zatul de cafea este cel carea copera alte mirosuri si te scapa de experiente mai putin placute cand deschizi frigiderul.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *