In ciuda afirmatiilor proaste ce au fost facute pe internet in ultima perioada despre Windows 8, acesta se prezinta mai mult decat remarcabil dupa ce a fost testat la conferintele Black Hat si DEF CON de catre hackeri. Cei mai multi dintre hackeri nu au gasit gauri mari de securitate care sa permita manipularea de date si fisiere.

In urma cu mai bine de o luna cativa oficiali americani faceau declaratii care aveau sa denigreze atot-asteptatul sistem de operare Windows 8. Chiar si in Romania au fost glume pe seama bugurilor si gaurilor de securitate ale acestuia.

Problema este ca Windows 8 nu a fost atat de promovat precum celelalte sisteme de operare anuntate cu sule si trambite, si, din nefericire acesta a capatat un contur negativ pe tot internetul. Daca in urmatoarea perioada expertii de la Windows vor oferi mai mult timp optimizarii si promovarii noului sistem de operare, vor fi asaltati de comenzi imediat dupa lansare.

PRO Windows 8:
Din fericire este unul dintre singurele sistem de operare ce avertizeaza asupra posibilelor vulnerabilitati ale fisierelor descarcate online.

Windows 8 va fi lansat pe 26 octombrie si pana atunci toti cei care se ocupa de el trebuie sa-i creeze o imagine buna, altfel vor risca sa aiba o mare surpriza.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *