Buna, suntem noi cele mai mari ziare din Romania. Iubim in fiecare an sa va aducem imediat toate detaliile despre bacalaureat, despre rezultatele acestuia si despre procentul de promovabilitate.
Pe langa acele rezultate de cacat nu ar mai interesa pe nimeni celelalte detalii, dar noi, neavand rezultate, va bagam pe gat toate cacaturile ca sa facem si noi trafic si sa-l monetizam pentru bunastarea noastra.

Anul asta, am facut in jur de 60 de articole pe saptamana cu bacul, sperand ca, astazi (ziua cea mare) vom fi si noi pe top 10 in cautari. Astfel, am trecut peste panda, peste sandbox, peste toate si am ajuns in top zece, da, noi realitatea, protv, adevarul, mediafax, evz, gandul. De ce am ajuns in top zece in cautari? Pentru a va da voua rezultate. Care rezultate? alea de la bac care „inca nu s-au afisat”.

Noi avem programatori de cacat care nu stiu sa gestioneze nici serverele si nici transferul de informatie prin coduri. Asa ca, trebuie sa mai asteptati circa 2-3 zile pana veti avea rezultatele de la bacalaureat pe internet. Ca doar pentru asta am ajuns in anul 2012, ca sa facem spam pe seama bacalaureatului si sa apara pe internet abia dupa ce a aparut tipizat pe la toate colturile strazii.

Si va intrebati de ce ne cade serverul? nu stim sa gestionam serverele si ne tot pica pentru ca avem trafic!

De Parker

2 comentarii la „Vrei rezultatele la bac? N-avem, dar avem mult spam pe seama asta!”
  1. Adevarat!
    Deja am vazut in cautari webmasteri care se optimizeaza pentru rezultate BACului de anul viitor. 🙂
    Nu m-as mira sa observ asta pe vreun subdomeniu Protv sau Mediafax.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *