Vreau sa-mi cumpar o tableta, m-am informat si vreau sa va dau si voua cateva sfaturi in acest sens:

a.Chiar daca specificatiile de acest tip nu sunt singurele care conteaza, sunt suficient de importante incat, in cazul in care nu sunt destul de bune, sa iti atraga nemultumirea constanta. De pilda, tine cont de faptul ca tabletele single-core nu sunt deloc rapide. In plus, acorda o atentie sporita si ecranului tactil care risca sa nu fie foarte receptiv si sa aiba o rezolutie scazuta.

b. Atentie la sistemul de operare

Principalele optiuni sunt iOS si Android, fiecare dintre acestea avand atat avantaje, cat si puncte minus. iOS de la Apple iti pune la dispozitie o multime de aplicatii din care sa alegi, dar si hardware si software pe care te poti baza. Cu toate acestea, nu are suport pentru Adobe Flash, fapt care iti poate ingreuna si limita experienta online intr-o oarecare masura.

 Cand vine vorba despre Android, acesta este un sistem de operare folosit de o paleta larga de tablete, de la companii diferite, si ofera o posibilitate mai buna de personalizare.

3. Tine cont de capacitatea de stocare

Capacitatea de stocare a unei tablete este foarte importanta, in special daca planuiesti sa iti folosesti la maxim gadgetul si sa stochezi in el muzica, filme, poze etc. In general, in pofida dorintelor tale, va trebui sa te multumesti cu doar cativa GB, neplacere care poate fi rezolvata cu ajutorul unui card SD sau microSD.

4. Nu uita de conectivitate

Tabletele sunt gadgeturi care devin mult mai utile si fascinante atunci cand sunt conectate la Internet. Mai precis, tabletele se bazeaza pe Internet pentru update-uri, aplicatii etc. Prin urmare, nu uita sa verifici conectivitatea unei tablete inainte de a o achizitiona.

Modele de baza ofera, adesea, o singura optiune, cea Wi-Fi, care nu ar trebui sa necesite si alte „adaugiri”. Daca vrei ceva mai mult de atat, poti opta pentru pachetul Wi-Fi cu 3G, care, insa, presupune si un contract pe cel putin 1 an cu o companie de telefonie mobila. Iti doresti o viteza mai mare? Informeaza-te daca tableta pe care ti-o doresti suporta si viteze 4G.

Daca nu dispuneti de bani in acest moment puteti apela la credite urgente. De asemenea va recomand sa incercati credite online rapide pentru a putea rezolva aceste probleme in domeniul banilor.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *