Daca in urma cu cativa ani vizita la psiholog era considerata un moft si stabilea clar care este limita financiara a unei persoane in lumea moderna acest concept este deja banal. Mai ales in lumea in care stresul isi pune o mai mare amprenta pe vietile noastre si la orice nivel vizita la medicul psiholog ajunge sa fie chiar si gratuita.

O propunere in acest sens urmeaza sa intre in vigoare incepand cu luna iunie. Din acest moment se pare ca toti cei care sunt diagnosticati cu depresie au parte de sedinte gratuite. Si mai cu seama se tine cont de gratuitate pentru cei care sufera de autism si de boli cronice. Si nu ai nevoie sa platesti nici macar o prima vizita pentru confirmarea unui diagnostic.

Masura este una benefica pentru toata lumea caci conform graficelor de evaluare se pare ca anxietatea, depresia si starile ce se asociaza cu asa ceva fac ravagii in randul oamenilor. Si mai cu seama grija este si pentru faptul ca varsta de la care oamenii incep sa fie acceptati este din ce in ce mai fragila. Cauzele incep sa fie din ce in ce mai diverse insa in principal tine de locul de munca si stresul ce vine din faptul ca exista o nesiguranta; banii sunt mereu o problema in timp ce viata personala are si ea de suferit. Din orice unghi am privi aceasta situatie se pare ca exista clar o problema ce se adanceste daca nu este tratata ca la carte si imediat ce este depistata.

Una peste alta vizita gratuita la psiholog ar trebui sa ajute. Asta daca lasam la o parte acele idei preconcepute conform carora sa mergi la psiholog inseamna sa fii nebun cu probleme. Sa uitam ca a merge la medic inseamna sa repari ceva si asta in sensul rau ca si cand esti neputincios. De fapt alegi sa te ajuti!

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *