stailer

Procesul de programare la salonu nu are de ce să reprezinte o bătaie de cap. Ai nevoie din când în când să te relaxezi, iar salonul poate fi mica ta oază de liniște în care doar tu și nevoile tale să conteze. Viața de zi cu zi este, de cele mai multe ori, stresantă și aglomerată. Dacă ai uitat să te bucuri de fiecare mic detaliu al vieții este clar că ai nevoie de un moment de relaxare.

Cu Stailer vei putea să te programezi mai ușor la salonul de înfrumusețare fără să mai fie necesar să suni în repetate rânduri la salon în vederea obținerii unei programări într-o anumită perioadă de timp.

Vei avea acces la Stailer în următoarele orașe: București, Cluj Napoca, Iași, Bistrița, Timișoara, Oradea, Piatra Neamț, Pitești,  Alba Iulia, Tulcea, Buzău, Arad, Bacău, Călărași, Sfântu Gheorghe, Constanța, Târgu Mureș, Slatina, Craiova, Deva, Suceava, Reșița, Târgoviște, Brăila, Drobeta Turnu Severin, Giurgiu, Miercurea Ciuc, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Baia Mare,  Alexandria, Sibiu, Brașov, Slobozia, Târgu Jiu, Botoșani, Focșani, Vaslui și Zalău.

Descoperă mai multe despre aplicația Stailer

Stailer este o aplicație pe care o poți descărca cu mare ușurință prin Google Play, App Store sau App Gallery. Atât crearea contului, cât și programarea cu Stailer nu te costă absolut nimic și vei putea să ai acces la unele dintre cele mai mari avantaje oferite de această aplicație.

Vezi platforma Stailer și îți vei da seama că aceasta este chiar intuitivă și că o vei putea folosi cu încredere în orice moment al zilei.

Care sunt avantajele utilizării aplicației Stailer

Stailer este o aplicație care îți va oferi foarte multe avantaje. A face online programare la salon poate fi avantajos din foarte multe motive.

În cele de mai jos vei descoperi care sunt avantajele oferite de Stailer

  • Ai o lista completă de hairstyliști care te vor primi în orice moment.
  • Ai o lista amplă de servicii, poți alege servicii din sfera de beauty, dar și de hair, astfel încât să poți găsi cu mai mare ușurință orice tip de serviciu îți dorești.
  • Programarea o vei realiza la data și la ora dorite de tine.
  • Ai parte de toate detaliile necesare pentru a te putea programa la salon.
  • Ai acces la fotografii ale saloanelor disponibile în aplicație.
  • Fiecare salon înscris în aplicația Stailer va prezenta lista de prețuri pentru serviciile oferite.
  • Vei putea gestiona rapid programările realizate, le vei stabili în funcție de priorități, dar și de timpul pe care îl ai liber.
  • Economisești timp, nu mai pierzi ore în șir sunând la salon pentru a putea face o programare în funcție de timpul pe care îl ai tu disponibil.

Stailer este aplicația perfectă pentru tine

Cu Stailer nu vei da niciodată greș.  Poți descoperi oricând in acest articol detalii suplimentare astfel încât să te convingi că Stailer este o aplicație care merită toată atenția ta. Fă programarea de care ai nevoie chiar acum.

Date de contact: support@stailer.ro

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *