Categorii
General

Vatmanul fara puteri supranaturale

Mircea Lucescu a fost implicat intr-un accident acum cateva zile, stiti deja asta pentru ca ati fost deja stresati de catre toate televiziunile cu acelasi breaking news zi de zi.

La intrebarile anchetatorilor, Mircea Lucescu a declarat astfel: „Vatmanul putea frana sau cel putin sa iasa de pe sine asa incat sa evite coliziunea”.

Deci, mai precis, vatmanul trebuia sa faca pe „batmanul” si sa apese butonul de decolare a tramvaiului.

Cat de penibil trebuie sa fii ca om, sa spui asemenea lucruri cand stii ca din vina ta s-a produs accidentul? Vatmanul a facut tot ce a putut. El nu stia ca acolo se afla Mircea Lucescu sau orice muritor de rand. E in firea oricui evitarea unui accident, fie ca ai tu de suferit, fie ca celalalt.

Daca te consideri un om cu personalitate si caracter, asa cum se considera Mircea Lucescu, trebuie sa iti asumi raspunderea cand ai facut o greseala, nu sa arunci sacul cu greseli in bratele celui nevinovat.

Eu propun ca legislatia rutiera sa fie schimbata dupa bunul plac al „marilor” oameni romani. Sa ai prioritate cand virezi la stanga si tai calea celui ce are prioritate. Sa nu fie obligatorie purtarea centurii de siguranta (Cazul Lucescu), si mereu sa cada vina pe cel ce are prioritate daca e un om de rand.

3 răspunsuri la “Vatmanul fara puteri supranaturale”

Ce te surprinde, gogule? E ştiut de o cârcă de vreme faptul că Mircea Lucescu, pe lângă calităţile incontestabile în ceea ce înseamnă antrenorat, a dat mai mereu vina pe arbitri pentru meciuri pierdute sau mai-ştiu-eu-ce astfel de chestii. Eu eram chiar nerăbdător să aflu cât timp o să treacă până când o să zică ceva de genu’ ăsta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *