Trebuie sa stii ca varsta şi starea ta de sanatate sunt doi dintre factorii importanti de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi salteaua. Aceasta trebuie sa-ti ofere sprijin în mod uniform şi nu exista saltele universale. Evident, primul lucru pe care trebuie să-l ai în minte atunci când cumperi o saltea nouă este poziţia în care dormi. Un studiu arata ca pana si cele mai mici nereguli ale saltelei influenteaza intr-o masura  mare calitatea somnului, durerile de dimineata si starea de somnolenta pe parcursul zilei. Desi saltelele asociate în cele mai multe cazuri cu un somn odihnitor erau cele care se mişcau cel mai puţin, nevoile privind fermitatea acestora variază de la o persoană la alta.

Si vechimea saltelei poate influenta calitatea somnului. In timp, saltelele se uzeaza si pot pierde din calitaţile de suport pentru coloana şi pentru articulaţiile tale iar daca suprafata capata neregularitati sau te împunge în somn trebuie schimbata, fiindcă iti strica calitatea acestuia.

În mod normal, trebuie să înlocuieşti salteaua la fiecare zece ani.

Pentru a pastra o calitate optima a somnului, care este foarte importanta pentru toti dintre noi incercati saltele salterra, Click aici pe saltele salterra.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *