Vad pe Facebook si pe alte retele de socializare care sunt inca anonime tot felul de pizde pestrite cu fondul de ten de 3 mm bolduit cu #F3F3F3. Bun, toata lumea se intreaba cum de arata Gherghina de la colt asa de bine si e asa de sexoasa, pe gurile tuturor derbedeilor de la colt ce spera sa o fute pe Gherghina se poate citi: Photoshop.

Apoi, se gasesc poze zeci pe Google trucate si facute cu tot felul de cenzurari, texte si alte aiureli, din nou, comentatorii catalogheaza din start: Photoshop.

Se uita familia Scarabeu la televizor si vede ca intr-o stire apare o poza facuta prost dintr-un avion in timp ce se prabusea, in acea captura a fost prinsa aripa avionului in flacari, fiul cel priceput in calculatoare urla toata casa: Photoshop dragi parinti.

Toate pozele un pic editate se duc catre Photoshop, un program atat de bine stiut de catre toata lumea si atat de greu de lucrat in el.

50% dintre cei care au auzit de Photoshop nici macar nu stiu sa il deschida.
30% dintre cei care au auzit de Photoshop nu stiu decat sa deschida un blank si sa apese pe toate butoanele pe acolo.
10% dintre cei care au auzit de Photoshop mai fac un logo, mai baga un text, mai editeaza o poza usurica.
5% fac lucruri bunicele in photoshop, chiar si originale.
3% deja sunt profesionisti.
2% nu au auzit de photoshop.

Pizdulicele de pe FB isi editeaza pozele cu programe consacrate si usor de utilizat, sa nu le spui lor de shadow si texture, ca te si injura, daca ar exista un Photoshop in care principalele functii sa fie: mareste sanii acum, scoate-mi cosurile, pune-mi un text cool, fa-ma Angelina Jolie, atunci cu siguranta toata lumea ar sti sa-l utilizeze, pana atunci porcariile gen PhotoScape si Picasa vor fi la putere.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *