Este o vorba populara care spune „unde dai si unde crapa”. Pe acest principiu se pare ca unele locuri din jurul tau sunt cu adevarat pline de bacterii si murdarie. Practic unde te astepti mai putin acolo apare. Si chiar daca spre exemplu ai crede ca toaleta este locul in care insisti sunt cu mult mai multe spatii sau obiecte care se dovedesc a fi mai cu seama murdare.

  1. 2 milioane de bacterii. Cam atat se gasesc doar pe un burete de vase. Pe cat de mic pe atat de plin de bacterii caci pana la urma este cel care spala vasele si pradoxal insa este cel care absoarbe tot felul de combinatii de bacterii. Este clar ca trebuie sa se tina cont de schimbarea lui frecventa.
  2. Telecomanda de la televizor sau indiferent ce alt tip este cea pe care o folosim atat de des insa in egala masura cea care aduna foarte multe bacterii. Pariu ca este unul din ultimele lucruri la care te gandesti sa le cureti cand de fapt ar fi imperativ. Mananci in pat, stranuti, o porti cu tine sau in orice caz o lasi mereu prin varii spatii- este normal sa adune tot felul de bacterii.
  3. Telefonul mobil nu este nici el departe de aceasta lista. Imagineaza-ti numai cat vorbesti la telefon si iti atinge fata. Apoi urmeaza butonarea lui zi de zi, ora de ora si cu cat frecventa creste cu atat mai murdar este- de cate ori te-ai gandit sa te speli pe maini dupa ce ai folosit telefonul?
  4. Nici perna nu este una mai avantajata. De cele mai multe ori este plina de acarieni si dincolo de asta aduna piele moarta, celule, murdaria capului unde mai pui ca si transpiri noaptea. Iti dai seama cate bacterii are in ea?

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *