Nu exista persoane care sa stie SEO intr-un mod extraordinar de avansat. Daca exista cineva putea sa se joace cu toate cuvintele cheie din Google si putea sa isi ridice un imperiu din cuvinte cheie.

De fapt, exista doar persoane cu multe instrumente pe mana. Nu o sa gasesti firma de Servicii SEO care sa nu aiba o lista mare cu site-uri create special pentru clienti. Site-uri ce vor fi implute cu linkurile clientilor.

5 din 10 persoane ce ofera servicii SEO au ori ScrapeBox ori XRumer ori un tool asemanator.

7 din 10 persoane ce ofera servicii SEO au aceleasi cunostinte. Ele iti vor oferi mereu optimizare onpage, iti va targeta titlurile si descrierile pentru cuvantul promovat.

Tot 7 din 10 persoane ce ofera servicii SEO iti vor oferi ca pachet basic urmatoarele: Optimizare OnPage (optimizare titluri, sitemap, descrieri, altele), inscrierea site-ului in 50-100 directoare, inscrierea in Google, Yahoo (ceea ce este o porcarie, in aceste motoare de cautare nu apare linkul tau dupa ce e inscris, ci apare automat dupa ce botii motoarelor de cautare il vor vedea online) si nu in ultimul rand Optimizarea Linkurilor.

Cu totii stiu ca linkurile .gov si .edu sunt cele mai strong. Multi nici nu stiu ce inseamna exact dofollow sau nofollow, dar ei stiu ca nofollow nu e bun, ca nu are farmec. De fapt, nofollow nu iti ofera PR, dar iti ofera un mic plus, care google il va lua in seama, 1 + 1 = 2, simplu nu?

Foarte multi garanteaza inscrierea in Dmoz, directorul web de la Google. Chestia e ca, daca site-ul nu reprezinta un interes, o marca, ceva profesional, niciodata nu va fi aprobat in Dmoz.

Chestia este ca sunt peste 150 de metode de a lua link catre un site si unii experti SEO tot la vechile metode se limiteaza. Mai rau este ca in general cer preturi exagerate.

De Parker

3 comentarii la „Una alta despre SEO”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *