Categorii
Bloggeri General

Un telefon performant lansat de Allview

De curand cei de la Allview au lansat un super telefon, dotat cu niste functii care pe mine unul chiar m-a lasat fara cuvinte. Ca sa fiu sincer, nu ma asteptat la asemenea performante, chiar cei de la allview au reusit sa ma surprinda intr-un mod placut. Sunt un mare fan al acestei firme, mai ales ca este de-a noastra, firma Romaneasca cu produse din Romania.

Produsul lansat de curand de cei de la Allview este telefonul Allview X1 Soul, dotat cu un procesor quad core de 1,5 mhz, ram de 2gb, placa video suficient de mare pentru a rula orice joc dinsponibil pe Android Play, iar camera foto de 13 mhz ofera ceva mai mai complex decat ma asteptam. Telefonul are un design elegant, inspirat din iphone 5, dar in acelas timp dotat cu numeroase functii pe care le gasim si pe Samsung Galaxy S IV. Telefonul este o combinatie pentru persoanele care vor in acelas telefon, functii de la s IV, dar cu un design de iphone.

Este un telefon care va revolutiona piata dupa parerea mea, este ceva mai mult ca perfect, dotat cu tehnologii incredibile. O functie care imi place foarte mult si ma face sa il cumpar chiar acum este posibilitatea de a raspunde la un apel doar cu mana. Mai bine zis dai cu palma in sus si in jos si veti raspunde la telefon. Acelas lucru il puteti face si daca doriti sa respingeti apelul. Functia precum Air Gesture este ceva imbatabil pentru mine, puteti controla telefonul doar din miscarile ochiului si a mainii.

Este un telefon revolutionar care isi merita toti banii, iar la capitolul buget este pe departe cel mai ieftin telefon cu aceste configuratii. Calitatea produsului este un premium, iar nota mea pentru acest telefon este de 9.5. Memoria interna de 32gb permite stocarea in siguranta a mai multor momente din viata voastra precum inregistrari audio sau video, muzica portabila, cat si a imaginilor si a clipelor de neuitat.

Dupa parerea mea pentru cine doreste un telefon ieftin dotat cu aceleasi functii ca la Galaxy S IV, dar in acelas timp cu un design premium ca la iphone acest telefon este ideal pentru cerintele voastre. Sunt mandru ca sunt roman si ca sunt firme care produc asemenea telefoane, gata sa concureze cu firmele precum Iphone si Samsung.

Atat pentru astazi va las mai jos cateva imagini de la lansarea produsului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *