saluscontrols

 

Te-ai intrebat vreodata care este senzatia pe care o poti simti atunci cand pasesti peste un parchet cald iar afara sunt cel putin -10 grade Celsius? De curand am citit unele articole despre noul sistem de incalzire in pardoseala oferit de unele companii. Drept dovada, interesul a inceput sa fie din ce in ce mai mare, cu privire la beneficii, costuri si montaj.

Un sistem de incalzire prin pardoseala este ideal pentru locuintele mici, pentru apartamentele cu 4 sau chiar 5 camere, dar si pentru casele de vacanta, chiar si din zonele montane. In plus, fiecare sistem de incalzire prin pardoseala se poate aplica pe majoritatea suprafetelor precum gresie, parchet, linoleum sau chiar scandura.

Acum probabil te intrebi care sunt avantajele acestui sistem, asa ca, parcurge randurile de mai jos pentru a fi cat mai informat.

  • Sistemul de incalzire in pardoseala de la Salus Controls ofera un confort optim pentru fiecare locuinta. Cum este posibila o astfel de solutie? Simplu, deoarece caldura este distribuita si raspandita uniform in fiecare incapere, iar podeaua locuintei va face ca aerul atmosferic sa fie numai bun pentru a sta descult in casa. A pasi intr-o locuinta incalzita prin pardoseala nu poate sa fie decat o senzatie placuta pentru intreg corpul, pentru fiecare locuitor sau musafir.
  • Caldura urca pana la nivelul tavanului. Avantajul acesta se traduce prin faptul ca nu doar peretii se vor incalzi, ci si intreg tavanul, ceea ce ar face ca aerul sa circule si sa ofere nivelul precis de caldura, mult mai propagata in camerele mici.
  • Sistemul de incalzire prin pardoseala este perfect pentru renovari si reamenajari, ceea ce inseamna ca cei mai multi utilizatori au posibilitatea de a aplica sistemul de incalzire peste vechiul parchet. Fiind o incalzire de tip „covoras” acest sistem poate fi aplicat cu un strat de adeziv sub placile de gresie sau sub parchetul locuintei. Acest element aduce un alt plus, cel de a oferi un aspect estetic vizibil, mult mai inteligent si mai placut fata de cel al vechii pardoseli din casa. Chiar daca este acelasi tip de pardoseala, montarea unui sistem de incalzire de acest tip va reda viata si stralucirea placilor montate, fiind un accesoriu ideal pentru renovari sau pentru imbunatatirea vechiului sistem de incalzire.
  • Libertate de amenajare dupa bunul gust. Atunci cand vorbim despre acest sistem de incalzire in pardoseala de la Salus Controls ne gandim si la modul in care acesta poate fi amenajat. De aceea, libertatea caracterizeaza acest sistem de incalzire, pentru ca, in functie de cerintele familiei, sistemul de incalzire in pardoseala se poate amenaja dupa plac, oferind un design atractiv.
  • Cel din urma aspect pentru care as recomanda un astfel de sistem de incalzire prin pardoseala de la Salus Controls se refera la controlul precis al temperaturii. Cu ajutorul unui termostat electric, senzorul din podea se va asigura ca vei primi necesarul de caldura dorit. Precizia este un alt element cheie ce defineste sistemul de incalzire prin pardoseala, incat o data setata temperatura, intregul sistem poate furniza caldura pentru fiecare camera, pentru ca mediul sa fie mult mai primitor si incalzit, desigur.

Cumuland aceste elemente, cred ca ar mai fi un singur lucru de spus: costurile de instalare se amortizeaza in timp, iar economia la energie va fi observabila incepand cu al doilea an de utilizare. Cu alte cuvinte, nu as gasi o solutie mai sigura pentru propriul confort in locuinta decat un astfel de sistem de incalzire in pardoseala de la Salus Controls, ce asigura eficienta si calitate fiecarei locuinte.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *