eenmaaleenmaal

Sa iesi in oras sa iei masa este una din cele mai banale aspecte. Intr-o oarecare masura tine de un ritual comun pentru toata lumea si tine de compania pe care o alegi si de un loc care sa incante atat prin ceea ce ofera cat si vizual ca si atmosfera. Cum ar fi insa sa iei masa singur? Un concept care pentru inceput pare usor absurd caci te simti singur si stingher. Insa la Eenmaal lucrurile stau diferit.

Un restaurant altfel- asa s-ar putea denumi locul cu pricina, un restaurant din Amsterdam care schimba regulile. Aici vii sa iei masa singur pentru ca locul in sine propune asta. Cu alte cuvinte intreaga locatie a fost realizata dupa aceasta idee. Mesele din aceast restaurant sunt de o singura persoana si fiecare client care trece pragul acestui loc se doreste a fi un siguratic.

Ideea merge si mai departe de atat si surprinde si mai mult de atat. Pentru ca aici nu exista conexiune la internet. Un alt aspect care combate ceea ce lumea moderna inseamna, cel putin din obisnuinta lumii in care traim. Cat despre masurile pe care le-au luat reprezentantii acestui restaurant spun ca tine de modalitatea prin care doresc sa atraga clientii care tin nu numai la intimitate insa care isi doresc si un strop de liniste. Nu facem altceva decat sa fim mereu conectati la internet si asta ne distrage atentia de la viata reala.

Mai mult decat atat, acelasi restaurant Eenmaal nu arata deloc ca cea mai fancy locatie. Cu alte cuvinte are un design minimalist si se pare ca exista si aici o explicatie. De data aceasta tine de faptul ca un client ar trebui sa se bucure de masa in sine si nu sa fie atras de cine stie ce decor.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *