lampa-uv
lampa-uv
Unghiile probabil sunt aspectul cel mai vizibil al unei femei si de cele mai multe ori ingrijirea acestora necesita timp pentru a avea o manichiura perfecta. Culoarea de pe unghii exprima starea de spirit a unei persoane sau exprima diverse trasaturi ale persoanei in cauza, astfel incat daca optezi pentru o culoare stridenta pe unghii, asta inseamna ca fie esti o persoana autoritara, fie una puternica. In schimb o nuanta nude sau trasparenta evidentiaza caracterul tau sensibil.
Multe dintre tratamentele pe care le aplicam pe unghii au efect dupa o perioada lunga de timp si de cele mai multe ori nu suntem multumite de aspectul acestora si apelam la saloanele de manichiura care ne redau stralucirea unghiilor noastre. Fie ca optam pentru unghii false lipite, fie ca optam pentru unghiile cu gel, acestea vor reda stralucirea mainilor noastre si ne vor face mult mai increzatoare in noi.

lampa-uv
lampa-uv
Unghiile cu gel sunt acele unghii artificiale care seamana foarte bine cu unghia noastra normala, doar ca au un stat mai gros sau mai subtire de gel, pentru a conferi rezistenta unghiilor noastre. Cele mai multe modele de unghii cu gel se aplica in saloanele specializate si au un proces destul de indelungat.

Pasi in realizarea unghiilor cu gel:

  1. se curata unghiile si apoi se pilesc cu un buffer special pentru a se prinde gelul;
  2. se aplica un gel tip adeziv, dupa care se introduc intr-o lampa uv de calitate pentru o uscare mai rapida;
  3. pentru dimensiune mai lunga se aplica sabloane in jurul unghiei naturale, apoi se pune gelul exact ca si cum ai aplica o oja normal, dupa care se introduc din nou in lampa cu ultraviolete pentru uscare;
  4. pilirea si lustruirea unghiilor este penultimul pas si consta in evidentierea unei forme finale ale unghiilor, se alege culoarea preferata sau tips-uri, apoi se usuca din nou in lampa uv;
  5. ultimul pas il constituie aplicarea unui stat de gel transparent care necesita din nou o uscare rapida.

Din preocuparea de a fi in pas cu moda, de a adopta tendintele moderne si in materie de unghii, nu doar de vestimentatie, s-a creat aceasta oportunitate de a economisi timp si bani, prin practicarea cosmeticii unghiilor. Cele mai multe doamne si domnisoare opteaza pentru o manichiura cu gel bucurandu-se de o manichiura perfecta, frumoasa si ingrijita, fiind lipsite de grija ca acestea se vor rupe sau vor trebui pilite.

Daca iti doresti o clientela numeroasa, care sa fie multumita de munca ta si de manichiura pe care o realizezi, atunci trebuie  sa faci o investitie in achizitionarea unei lampi uv, simpla sau cu temporizator in diverse modele si culori pe care le poti gasi si pe diamondnails.ro, ideale pentru nevoile tale.

Ideala pentru manichiura de zi cu zi sau in cazul evenimentelor speciale, unghiile cu gel vor reprezenta intotdeauna un plus de valoare, motiv pentru care si noi, femeile, ne vom simti mai atragatoare, mai moderne si mai frumoase. Unghiile cu gel sunt un „must have” al acestui sezon si nu numai, reusind sa devina accesibile pentru orice femeie care doreste sa se simta speciala.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *