mahmurealamahmureala

O noapte de betie si o zi crunta de oboseala- asta descrie ceea ce am experimentat cu siguranta cu totii, cel putin o data. Ce te faci insa dupa? Caci mahmureala nu este atat de usor de suportat, mai ales in functie de rezistenta pe care o are fiecare insa in egala masura si in functie de ceea ce se consuma concret.

Mahmureala nu este de neinvins ci trebuie doar sa stii ca ai cativa pasi de urmat. Si totul incepe inca din noaptea de petrecere. Spre exemplu nu ar trebui sa incepi sa consumi alcool pana cand nu ajungi sa mananci ceva. Mancarea este cea care absoarbe parte din alcool asa ca nu vei resimti la fel de mult efectul acestor licori. Plus ca asta te tine pe picioare. Desi unii spun ca in numele acestui truc ar trebui sa consumi mancare mai grasa aceasta nu este tocmai una sanatoasa. In orice caz si bananele sunt eficiente in acest scop.

Combinatiile de alcool nu sunt nici ele fericite. Se spune spre exemplu ca „berea dupa vin e un chin insa vinul dupa bere e o placere”. Trebuie sa stii ce consumi pentru ca in cele din urma combinatiile sporesc starea de ebrietate si implicit starea de rau ulterior. Asa ca evita acest lucru.

Bauturile inchise la culoare se crede ca sunt si cele care contin prea multi coloranti, substante de genul congenerilor. Aici se incadreaza o mare parte din bauturi, de la vin la brandy si asa mai departe. Una peste alta, o recomandare ar fi sa se consume doar acele bauturi care in mod normal vin in varianta alba.

Hidratarea este si ea o parte esentiala. Desi unii spun ca apa dupa o noapte de betie ar putea imediat sa te reduca la betie ai nevoie de ea pentru a elimina alcoolul din organism.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *