Am cautat intr-o zi oferte de revelion pentru 2012, in Romania si am gasit oferte de revelion 2012 pentru Austria. Nu ma interesa Austria, nu vreau sa merg acolo, vreau sa merg in Romania, dar targetarea pe tara noastra draga lasa de dorit. Cu totii vor vanzari de tickete scumpe de peste 1000E pentru Austria, Germania si asa mai departe.

La urma urmei, tot bani sunt, chiar daca trimiti un turist in Bucovina, chiar daca trimiti un turist in Kitzbuhel, tot bani iei, ca e profitul mai mic? nu conteaza, ban pe ban se pune.

Se intreba intr-o zi un proprietar de agentie de turism de ce are foarte putine comenzi venite de pe site pentru destinatiile turistice. Pai ma baiatule, daca tu ai pe site 20 de oferte turistice in diferite zone si nicio informatie despre zonele respective, nici macar despre alte destinatii turistice, cum naiba sa vina vizitatorul si sa fie convins ca vrea sa mearga in Maldive cand el saracul nici nu stie unde se localizeaza pe harta, nu stie ce poate vizita acolo, nu stie ce clima este in zona.

Daca tu vinzi vacante in Grecia, trebuie sa pui informatii despre zona in care il trimiti. Pentru ca orice turist are nevoie de informatii si daca nu le gaseste la tine pe site, pleaca pe alt website si acolo poate gasi o alta oferta, poate chiar mai buna. Si uite asa l-ai pierdut.

De Parker

2 comentarii la „Turismul si Romania”
    1. Nu am vrut sa fac un advertorial. Doar am vrut sa scot la vedere realitatea. Am destule linkuri catre turistul, dar din pacate toate afilierile cu agentiile sunt de rahat. Toti vor sa le dai 5000 turisti pentru 1 euro bucata. Mortii lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *