Oamenii au calatorit din toate timpurile, fie ca mergeau in alte sate, orase si tari pentru afaceri sau pentru a munci, tot turism s-a numit.
Romanii inainte de a intra in uniunea europeana mergeau in strainatate ca si turisti, astfel erau perceputi si trebuiau sa prezinte la vama 500E pentru a arata ca au bani de cazare acolo unde merg. Aceste lucruri sunt momentan irelevante.

turism sexual

Sa vorbim despre turismul sexual de tipul 1, latura a turismului ce se dezvolta din ce in ce mai mult.
In special, Thailanda este tara ce se afla pe locul intai in topul preferintelor pentru cei ce practica turism sexual de acest fel. Acolo deja traficantii de persoane si-au creat joburi trimitand tinere sub 18 ani sa se prostitueze cu diverse persoane ce vin special pentru asta acolo. Din nefericire, pedofilia este in floare acolo si nu prea e pedepsita.

Se numeste turism sexual de tip 1 pentru ca este cautat in special de pedofili pentru a intretine raporturi sexuale cu minori. Italienii sunt cei mai mari cautatori de astfel de turism.

Turismul sexual de tip 2, care se practica cu orice femeie sau barbat intr-un mod relativ legal, sau chiar ilegal. Tari precum Olanda, Spania, Franta, Austria, Cehia sau Danemarca sunt in topul preferintelor pentru turistii europeni ce vor sa-si satisfaca apetitul sexual. In capitalele acestor tari se practica turism sexual relativ legal. In Olanda prostitutia este legala.

harta tarilor unde se practica turism sexual

Dar, in restul celorlalte tari, prostitutia este ilegala, ca si in Romania de altfel. Insa, prostitutia inca se practica pe strazile nu doar ale Romaniei, ci si pe ale Bulgariei, Italiei, Elvetiei, Croatiei sau ale Angliei. Tocmai de asta agentiile de turism incearca sa convinga turistii sa nu mai incurajeze turismul sexual. Pe unele bannere publicitare ale unor agentii de turism din Romania au inceput deja sa apara bannere cu tipe sexy ce stau amplasate pe margina strazii.

De cand se practica turismul sexual? Dintotdeauna, doar ca nu a avut o astfel de crestere ca in 2011. Turismul sexual este promovat involuntar de fiecare individ ce-l practica. El ajunge sa povesteasca prietenilor sai despre tot ce s-a petrecut in respectiva vacanta, astfel din ce in ce mai multi doresc sa practice aceasta ramura a turismului.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *