Femeile iubesc rujurile sau lip gloss-urile desi barbatii nici nu inteleg diferenta, se fardeaza, se machiaza, se rimeleaza si lista continua. O zi obisnuita pentru ele inseamna timp dedicat unor etape de acest gen ce insumeaza uneori mai mult decat art petrece in fata dulapului sa isi aleaga hainele. Desi aprecierea pentru naturalete este ceea ce orice barbat cauta la o femeie cum sa nu iti placa de cea care a stat chiar si ore intregi sa isi aplice meticulos machiajul?

In medie se pare o femeie poarta 13 ore machiajul pe fata. Raman alte 11 in care fata lor chiar respira. Asta depinde si de mediul in care lucreaza si de modul in care adopta conceptul de machiaj ca fiind necesar sau doar o placere din cand in cand. O alta medie arata ca femeile isi petrec jumatate din viata purtand machiaj. Ori asta suna deja trist. O jumatate din viata cand o masca acopera chipul ei. Se merita?

Se spune ca nu exista femei urata doar barbati care nu descopera in mdo profund fiinta in sine si gandeste superficial. Se spune ca nu exista femei urate doar cele care inca nu au gasit arta machiajului. Un aspect cu doua taisuri pentru ca machiajul este un mic truc pentru femei poate nu de a masca mereu o imperfectiune ci de a pune o mai buna lumina, un accent pe trasaturile care merita sa iasa in evidenta. In egala  masura e ca si cand s-ar incerca varianta unei alte persoane- te ascunzi in spatele unui machiaj pentru ca nimeni sa iti vada ridurile fine, petele, pistruii.

Machiajul este si el o arta. Si pana la urma barbatii isi doresc femei adevarate, mereu cochete, mereu aranjate. Pentru ele nu trebuie sa existe cearcane si semne ce tradeaza oboseala ci doamne in adevaratul sens al cuvantului sa se prezinta ca atare.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *