Categorii
Inspiratie

Trucuri pentru a face camera de hotel una mai primitoare

Nu este placut sa te plimbi din hotel in hotel, din camera in camera. Pare totul prea impersonal si rece, duci lipsa caminului. La mijloc mai sunt si anumite aspecte legate de confort asa ca iata cateva trucuri care sa te ajute cand esti in deplasari.

  1. Alege zona de nefumatori. Nu numai sa fii cazat intr-o camera de asa natura insa si sa fii la un etaj de nefumatori. Un nefumator isi da mai repede seama de diferente de vreme ce si mobila si toate tesaturile din jur parca au un miros aparte de la fum. Nici macar sa simti acest miros pe holuri nu este placut asa ca daca ai aceasta optiune fa in asa fel incat sa eviti totul de la bun inceput.
  2. Povestea mini barului. Cu siguranta ca stii de pretul acestor produse: au cel mai mare adaos comercial si te vor costa chiar si triplu fata de cat costa la magazin. Asa ca fara lene, prefera sa iti achizitionezi singur ce poftesti si sa nu faci abuz de mini bar.
  3. Prefera sa indepartezi patura, cuvertura de pe pat. Aceasta are mai degraba rol estetic si fata de lenjeria in sine se spala mai rar. Cu siguranta nu vei avea nevoie de ea asa ca prefera sa o dai la o parte.
  4. Chiar daca esti sau nu o obsedata de curatenie ar trebui sa stii ca unele lucruri sunt purtatoare de microbi. Cu siguranta ca ti-ai dori sa dezinfectezi telecomanda pana cand sa o folosesti.
  5. Nu folosi paharele din sticla ci mai degraba pe cele de unica folosinta. Asa te feresti de anumiti microbi.
  6. Cunoaste imprejurimile. Cu siguranta avem acces la tot soiul de informatii in zilele noastre astfel ca e musai sa stim unde ne vom caza si ce optiuni avem: iesiri, distractie, restaurante etc.

Si pentru ca totul sa aiba o nota personala prefera sa iti aduci cateva lucruri de acasa: fotografii, magneti etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *