tratament-naturist-dureri
tratament-naturist-dureri

Am parte in fiecare zi de dureri diverse. Unele de la oboseala, altele de la stres si tot asa. Cert este ca am avea nevoie de farmacie in fiecare zi daca ar fi sa mizam pe faptul ca avem nevoie numai de medicamente. Exista insa si metode naturiste, poate chiar cele la care nu te gandeai.

Iata cateva remedii pentru diverse dureri:

  1. Spre exemplu ai putea folosi vodka pentru a inlatura mirosul picioarelor. Nu este o gluma, este chiar purul adevar. Desi mirosul mai intepator ar putea fi cel care iti da batai de cap aciditatea din aceasta bautura face ca mirosul sa fie indepartat. Si pentru ca este vorba de alcool ar putea dezinfecta toata zona asa ca o ciuperca sa spunem este si ea oarecum „ajutata” sa dispara mai repede.
  2. Durerea de cap se poate trata si neconventional. Ai putea sa rozi un creion? Poate crezi ca nu are legatura insa se pare ca a roade ceva este ceea ce relaxeaza maxilarul. Asadar, tine cont de faptul ca un astfel de obicei iti scade din tensiune. Nu degeaba se considera ca ar trebui sa mesteci ceva cand calatoresti cu avionul spre exemplu.
  3. Banda izolatoare este cea care ar putea sa ajute cand vine vorba de vindecarea unei zone cu neg. Aceasta aparitie total inestetica face ca nevoia de tratament sa fie urmatorul pas. Ai putea incerca si banda de acest gen pentru ca actioneaza asupra radacinii benzii.
  4. Uleiul de masline este si el ideal pentru diverse situatii mai ales pentru categoria cosmetica. Ai putea spre exemplu sa incerci aceasta metoda pentru a face tratament unghiilor ingalbenite si casante.

Exista numeroase solutii pentru diverse dureri si situatii. Trebuie doar sa gasesti solutia potrivita si sa incerci pentru ca nu ai nimic de pierdut.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *