Dar nu toti obisnuiesc sa slefuiasca dimineata si seara un pic taciunii trecuti prin vremuri grele de sarmale si carnati.

Nu stiu de ce in fiecare baie, la fiecare persoana, gasesti mereu un tub plin de pasta de dinti si o periuta intacta, cateodata in folie. De ce le mai tin acolo daca nu le folosesc? Sa vada lumea ca ei se spala pe dinti chiar daca nu se spala?

Nimeni nu se spala in fiecare dimineata, cateodata mai uiti, esti mai grabit, dar nu se lasa pasta intacta in folie si periuta la fel, macar iti freci adidasii de namol dimineata cu periuta, iar pasta o folosesti ca sa iti cureti lantisorul de argint sa fie mai alb, chiar daca dintii tai sunt galbeni.

Si ca sa nu fie deajuns, cateodata se mai si pozeaza cu dintii trecuti prin fumuri si cafele si le pun pe Facebook. Cateodata ii poti observa chiar si cand au gura inchisa.

De Parker

Un comentariu la „Toti au periuta si pasta de dinti..”
  1. Deci buna observati asta, de fiecare data cand merg la cineva casa desii in casa respectiva stau doar 2 persoane, in baie au vreo 10 periute de dinti.. foarte dubios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *