meserii-potrivite-barbatimeserii-potrivite-barbati

Depasind ceea ce tine de stereotipul de a lucra ca si pompier, ca si medic la urgenta spre exemplu se pare ca tendintele anului vizeaza ceva mai extinse categorii. Iata ce crede publicul despre tipul de meserii considerate cool pentru barbati:

  1. Sa fii arhitect inseamna sa fii dedicat si sa fii precis. Sunt aspecte care insa fac si din meseria in sine si din cei care o practica o atractie parca pentru trasaturi deosebite.
  2. Sa fii avocat, sa cunosti toate legile si sa stii cum sa contrazici insa pe motive reale si concrete este la fel de sexy ca o fila dintr-un calendar cu barbati bine. Asa ca aceasta meserie cu tot cu cei care o practica ajunge sa fie mai apreciata ca oricand.
  3. Director de marketing este la fel de sexy pentru ca astfel de persoane sunt mereu organizate, creative, genul de persoane langa care efectiv parca  nu te poti plictisi niciodata. Sunt totodata extrem de hotarati, de determinati, desi aparent nu dau de banuit asta.
  4. Omul de stiinta. Da, micul Dexter este acum mai atragator. Mai ales daca este interesat de probleme majore precum cele de pamant, aer, poluare, mediu si sursa de viata. Sunt cei care pana la urma s-ar putea sa detina o cheie a succesului pentru a prelungi viata sau pentru a ne mentine sanatosi.
  5. Terapeutul, kinoterapeutul, cel care se foloseste de dibacia mainilor este si cel care arata empatie si cu mainile sale iti alunga suferinta. Este o meserie de apreciat si mai nou este acel tip de job care starneste si interes.

Lista ar fi una cu mult mai lunga desi parerile sunt impartite. Sa nu uitam ca pana la urma munca in sine si orice meserie este bratara de aur si cu toate acestea unele sunt oarecum mai cool, mai sexy in randul barbatilor decat in randul femeilor.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *