bricolajmarket.ro

Cand vine vorba despre incalzirea locuintei, atentia publicului se indreapta catre solutiile care promit economii insemnate, confort termic satisfacator, dar si protectia mediului inconjurator. In centrul atentiei in prezent este cazanul compact Biodom C15 ce inglobeaza o tehnologie moderna, insotita de numeroase avantaje – Bio Logic.

Acest model de cazan cu functionare pe peleti a cucerit atentia celor dispusi sa realizeze o investitie intr-un sistem de incalzire nou. A fost conceput pentru a asigura un nivel inalt de protectie a mediului, precum si o eficienta superioara in functionare.

In ce consta tehnologia Bio Logic?

In conditiile in care gasesti la ora actuala pe piata numeroase alternative pentru incalzirea locuintei, ce promit performante inalte, cazanul ce are la baza tehnologia BIO Logic se afla in centrul atentiei prin grija pe care o manifesta asupra mediului inconjurator.

La baza functionarii cazanului Biodom C15 sta unitatea electronica super avansata care permite controlul asupra sistemului. Considerata si inima sistemului de management al acestuia, constituie munca intensa a specialistilor in dezvoltarea sistemelor de incazire.

Printre avantajele numeroase ce insotesc sistemele reprezentate de cazane pe peleti Biodom, ce inglobeaza aceasta tehnologie, se numara faptul ca face posibila autoreglarea parametrilor privind functionarea, continuu.

Despre combustibilul utilizat – peletii – se stie ca asigura o ardere de durata, regland eficient procesul in sine. Practic sistemul se adapteaza permanent privind functionarea, astfel ca performantele atinse sunt impresionante.

Cazanul pe peleti Biodom C15

Un astfel de sistem de incalzire poate fi achizitionat din magazinul online Bricolaj Market, cumparatorii beneficiind de garantie. Vine in dotare cu un sistem de curatare a schimbatorului, activat in mod periodic pentru a asigura nu doar confort la utilizare, dar si o performanta sporita.

Sistemul vine cu rezervor de peleti integrat, astfel ca utilizatorii sa se bucure de confort sporit.

Dupa necesitate, iti permite sa setezi o functionare saptamanala, spre exemplu, datorita programului de operare pe care il are integrat. Dispui de afisajul de control modern care iti ofera posiblitatea de a efectua modificari la nivelul acestuia.

Trei motive mari pentru care vei dori sa investesti in cazanul Biodom C15, imbunatatit datorita tehnologiei BIO LOGIC sunt economiile ce le vei realiza, randamentul inalt atins, precum si confortul termic sporit din locuinta.

Acest model prezinta compatibilitate cu omologarea EN 303-5: 2012, clasa 5.

Descopera toate detaliile tehnice privind cazanul pe peleti BIODOM prezentat in cadrul site-ului bricolajmarket.ro. Gasesti date tehnice amanuntite precum puterea termica prezentata, eficienta, consumul de peleti pe ora, un timp aproximativ de ardere a unui rezervor, masa gazelor arse, temperatura medie a acestora, combustibili, clasa energetica, diametrul cosului pentru gazele arse, volumul apei in cazan si temperatura acesteia, cea maxima ce poate fi atinsa in cazan, dar si cea minima a returului. Alte informatii pe care ti le furnizeaza fisa tehnica a cazanului BIODOM C15 sunt greutatea, volumul camerei de ardere, presiunea maxima de lucru, capacitatea rezervorului de peleti, tensiunile maxime din timpul functionarii si a arderii, dar si alte astfel de aspecte. Sunt importante si de interes pentru tine ca te pot ajuta in a realiza o alegere corecta, care sa raspunda nevoilor termice ale locuintei tale.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *