Categorii
Bloggeri General

Tabletele Allview proaspat lansate

Bine v-am gasit dragi cititori. De curand au fost lansate doua tablete Allview, care se lauda cu un procesor quad core, si o viteza foarte rapida atat la jocuri, navigare pe internet sau pur si simplu in rularea aplicatiilor. Firma Allview, este una care a progresat foarte mult in ultimul timp, de la tableta cu un procesor 1gb, ram 512 si memorie 4gb, pana la procesorul quad core, care nu prea gasim la multe tablete romanesti. Romania produce foarte multe produse, destul de fascinante, cu configuratii puternice. Multi probabil se intreba de ce sunt produse in china ? Acolo oamenii sunt multi, forta de munca este mare, si salariile nu trebuie sa fie foarte mari.

Tableta Allview Viva Q7, se lauda cu fantasticul procesor quad core, care poate lua orice aplicatie, la viteza maxima, iar in total, procesorul, memoria ram si video, putem rula majoritatea jocurilor aparute. Memoria interna de 8gb este suficienta pentru a stoca informatiile necesare, insa poate fi extinsa cu cardul de memorie de 32gb extern, neinclus in pachet. Este o tableta ce merita cumparata, datorita configuratiilor, dar si a design-ului si calitatii deosebite din care este facuta tableta. Dupa parerea mea, merita fiecare banut, si este dedicata oamenilor cu un buget mediu.

Mai jos avem o prezentare pe youtube a tabletei Viva Q7 :

A doua tableta este Allview Viva Q8, un gadget ce se lauda cu o memorie de 8gb, procesor quad core, si o memorie ram de 1 gb. Cel mai mare avantaj al ei, in raport cu celelalte tablete, este camera foto de 5MP, care poate face poze cu o claritate foarte mare, dar poate si filma in calitate Full HD. Personal, daca as avea bani pentru o astfel de tableta, as cumpara-o, pentru ca are si un design foarte atragator, din aluminiu, foarte rezistenta. Este o rivala a tabletelor samsung sau ipad, nu doar din punct de vedere al design-ului cat si al configuratiei. Sistemul de operare Android, va pune la dispozitie o gama larga de aplicatii si jocuri, pentru fiecare dintre voi. Va las mai jos un filmulet de pe youtube, prin care puteti vedea calitatile tabletei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *