Fiecare zi este o alta aventura. Unii spun ca asa cum incepi dimineata asa iti vei continua si restul zilei. O adevarata controversa cand vine vorba de fericire si nefericire insa cert este ca sursele de suparare daca le putem spune astfel sunt la fiecare pas.

Ce te poate face nefericit? O promovare. Pe cat de surprinzator pe atat de real cand primesti promovarea la care visai constati ca nu mai este asa cum credeai. Sefia uneori numai cu numele si in ghilimele este cea care iti mananca din spirit si din energie, cea care iti aminteste ca proportional cu urcarea in ierarhie este si gradul de responsabilitate.

Noptile fara somn sunt si ele o sursa de tristete a doua zi. Somnul din timpul noptii nu se compara ca odihna din timpul zilei. Astfel ca cei care vor pierde noptile prin cluburi sau dupa caz cei care vor pierde orele de somn nu vor fi tocmai cei mai fericiti oameni a doua zi.

Prietenii…pe principiul ai grija cu cine stai sau spune-mi ce prieteni ai ca sa-ti spun cine esti starea lor de spirit poate fi si starea ta. Este dovedit faptul ca starea prietenilor tai te va influenta si pep tine si asta nu numai din empatia pe care o simti fata de ei.

Nu in ultimul rand ce te va surprinde sa auzi este ca lumina soarelui poate cauza stari proaste chiar si pana la cele de depresie. Cazurile sunt rare ce-i drept insa de la caldura care te face sa nu mai ai nici pofat de mancare si pana la  lumina soarelui care parca iti fura din energie nu trebuie sa  te mire ca pe perioadele calde ale anului tu esti exact pe dos  fata de marea majoritate care se bucura din plin de aceasta perioada.

De Parker

Un comentariu la „Surse ale starii proaste”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *