organizare camaraorganizare camara

Este penibil sa dai vina pe gena ta cand esti peste masura, cu o greutate ce nu se potriveste armonios cu formele tale si cu inaltimea ta. Asadar, sunt suficiente motive pentru care se ajunge in acest punct insa mai departe de atat tine de modul in care constientizezi ca exista o problema.

Ce pare mai dificil este sa iti dai seama ca mici detalii pot face o mare diferenta. Din lista acelor aspecte care te ingrasa se numara:

  1. Masa plina. Ai tendinta de a pune de toate pe masa si inevitabil vei dori sa incerci de toate asa ca ingrasatul este la un pas distanta. Mai ales cand vorbim de masa de seara cand nu mai faci miscare si inchei activitatile este cert ca ai mai multe sanse de a te ingrasa.
  2. Echipamente nefolosite. Cand nu au la vedere ceva care sa aminteasca de sport vei uita complet de nevoia de miscare. Asa ca scoate din dulap echipamentul sportiv si tine-l undeva mai la vedere unde sa se arate parca ostentativ.
  3. Modul in care organizezi depozitare. Desi cel mai adesea ar trebui sa ai la indemana mancarea ce o consumi cel mai adesea asta iti va spune multe despre tine si ceea ce mananci. Asa ca ideal ar fi sa ai la vedere mancarea sanatoasa, sa organizezi frigiderul in asa fel incat mancarea sanatoasa sa stea in boluri colorate mai atragatoare.
  4. Camara plina. Cu cat vezi mai multa mancare cu atat este mai tentat sa mananci mai mult. Sa nu uitam ca este adevarata acea vorba cu „pofta vine mancand”. Asa ca organizeaza si camara de asa natura cat sa ai la vedere mai mult mancarea sanatoasa.
  5. Prea multe televizoare si ecrane in casa indica clar ca esti tipul de om care sta mai mult pe acasa. O viata mai putin sanatoasa asadar si pentru ca daca te-ai lipsi de ele ti-ai cauta si o activitate sportiva chiar mai putine televizoare inseamna din start mai multe sanse de a evita ingrasarea.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *