stailer

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-a adus tehnologia este, cu certitudine, efectuarea acțiunilor în mediul online. De la comunicarea cu prietenii și cumpărăturile online, până la programările la saloanele de înfrumusețare preferate. Acum te poți programa din orice locație, fără să apelezi telefonic salonul sau stilistul dorit. Un pas spre și mai multă tehnologie îl face Stailer!

Stailer reunește  stiliștii din zona ta

Dacă te afli în București, Cluj Napoca, Iași, Oradea sau Timișoara, programările la saloane vor deveni și mai simple! Platforma stailer.ro oferă posibilitatea tuturor clienților de a apela la servicii de înfrumusețare prin intermediul virtualului. Saloanele și stiliștii din 5 mari zone ale țării s-au înscris pe platformă și așteaptă cât mai mulți clienți!

Pe platformă poți vedea recenzii, fotografii cu salonul, zona în care se află, prețul și serviciile pe care le prestează. La salonul Amour din Timisoara poți apela la servicii complete de coafură, cosmetică mezoterapie virtuală, manichiură și pedichiură, masaj și remodelare corporală, machiaj profesional sau tatuaj cosmetic. Acest salon se numără printre cele care oferă servicii complete, însă dacă ai nevoie doar de unul dintre acestea – cum ar fi coafura, poți apela doar la stiliști.

Site-ul stailer.ro îți pune la dispoziție saloane cu servicii de infrumusetare din Timisoara, cât și în alte zone din țară. Dacă ești în căutarea unui loc pentru a te răsfăța, intră pe site, selectează serviciul dorit și îți vor fi afișate toate rezultatele conform căutărilor tale.

Stailer reunește unii dintre cei mai buni stiliști din zona ta!

Online poți efectua programări, poți citi recenzii, care sunt performanțele saloanelor sau stiliștilor, ce servicii prestează, care este prețul unui serviciu, unde se află salonul și cum arată acesta. Stailer este o modalitate prin care nu vei da greș în alegerea salonului potrivit. Dacă până acum îți era teamă să mergi la un salon sau stilist pe care nu îl cunoști, prin această platformă se va soluționa complet problema!

Prima pagină a site-ului te îndrumă spre alegerea zonei în care te afli și serviciul de care ai nevoie. În cazul în care dorești mai multe servicii, alege-l pe cel mai important, iar apoi poți vedea dacă salonul în cauză poate oferi ceea ce ai nevoie. Descrierea fiecărui rezultat include toate serviciile oferite, astfel încât să poți alege mai ușor.

Efectuarea programărilor se face simplu și rapid, doar selectând serviciul de care ai nevoie și salonul la care dorești programarea. Prin introducerea numărului de telefon ți se va valida programarea printr-o notificare, de unde poți totodată să o și anulezi. Dacă intervin situații neprevăzute, poți anula programarea, iar în cazul în care o anulează stilistul, vei primi notificare.

Stailer oferă posibilitatea și stiliștilor de a se face cunoscuți în mediul virtual. Poți înregistra salonul foarte ușor, folosind butonul de ”Întregistrează-ți Salonul”. Echipa poate fi contactată prin live chat sau prin adresa de e-mail support@stailer.ro, acolo unde poți cere informații suplimentare. Stailer reunește unii dintre cei mai buni stiliști din zona ta!

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *