spatiu depozitarespatiu depozitare

Oirce colt din casa este util cand vine vorba de depozitare. Trebuie sa recunosti asta. Doar ca lipsa de imaginatie este cea care iti da batai de cap. Ai nevoie de o oarecare strategie pentru ca pana la urma nici nu iti doresti sa strici aspectul elegant si stilizat al casei doar pentru cateva cutii care se vad in anumite colturi.

Iata cateva idei de depozitare:

  1. Foloseste si zona de la masa de bucatarie sau dupa caz a coltarului. Spatarul spre exemplu este zona in care poti sa depozitezi cate ceva din bucatarie, avand in vedere ca aici sunt tot felul de oale, vase, cratite si asa mai departe. Insa pentru asta trebuie sa te orientezi catre categoria de mobila la comanda.
  2. Dulapuri dupa usa. Acestea se camufleaza foarte bine in decor si parca nici nu stii ca sunt acolo. Insa ai nevoie de un proiect foarte bine pus la punct de vreme ce ai nevoie de spatiu in perete practic. Nimic nu este insa imposibil.
  3. Capatul patului poate fi si el o zona intens exploatata chiar daca nu poate fi vorba de depozitarea multiplelor lucruri cel putin cartile favorite se pot tine aici fara sa mai ocupe si un alt loc la vedere, in casa.
  4. Sub pat este deja un stil clasic. Insa partea practica face ca astfel de sertare sa fie usor accesibile, sa fie incapatoare si lungi cat patul si asta sa insemne sa poti sa depozitezi aici chiar si lenjerie. In plus, nu se mai aduna praful in zonele de dedesubt ale patului.
  5. Daca dispui de o scara de interior si aceasta zona poate fi intens exploatata pentru a fi spatiu de depozitare. In fiecare treapta se poate ascunde cate un set de pantofi pentru fiecare sezon si nu numai.

Ideile sunt multiple doar ca ar fi mai usor si mai bine sa le pui in aplicare pana ce amenajezi intreaga casa.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *