Publicitateprimemail.ro este un website care cica iti ofera ceea ce iti spune si domeniul, publicitate prin e-mail. Te duci la ei, te inscrii, si vei plati cam intre 25 si 75 E pe luna, ca sa ce ? ca produsul tau sa fie promovat pe mailurile romanilor.

publicitate prin e-mail

Deci e clar, oricat le-ati oferi nu vor sa faca spam nici in ruptul capului. Dar ei ce fac in schimb ? Fac rost de e-mailuri din diferite baze de date, de pe profile de socializare, cumpara, si spameaza pana isi vomita fierea. De asta primesc zilnic peste 10 mailuri de la panarama asta de site.

De Parker

2 comentarii la „SPAM de la publicitateprinemail.ro”
 1. Evident ca sunt multe firme care fac acest tip de Spam, dar cred ca ar fi cazul sa se defineasca si tipurile de spam fiindca este o notiune foarte generala pe care lumea in general nu o intelege.

  Termenul de spam se traduce ca „mesaj nesolicitat” … pai inseamna ca eu am spamat acum pentru ca nimeni nu mi-a solicitat mesajul sau cum vine asta?

  Oare nu cumva toata lumea spameaza intr-un fel sau altul? Ti-a solicitat cineva postare?

  Hai sa ne luam un pic de categoriile de contact ale site-urilor:

  Categoria de contact nu cumva invita sau solicita mesajul? Eu daca ma apuc sa contactez toate paginile de contact ale site-urilor romanesti targetand mesajul in functie de ce ofera se mai numeste spam?

  Ramane de vazut:)

  Oricum toata lumea se plange de spam dar un lucru e cert , Spamul este un cerc vicios din care „profesionistii” castiga iar turma ii face „RECLAMA NEGATIVA” apropos tot reclama se numeste.

  Si daca din ultima fraza nu se intelege prea bine aduc o completare: fara spam nu ar mai exista o multime de software-uri de vanzare sau sisteme antispam… Asa ca aceasta poveste banoasa continua…

 2. eu tocmai i-am contactat rugandu-i sa nu imi mai trimita spam.
  Primesc spam zilnic de la ei si asta ma scoate din sarite!
  Publicitateprimemail.ro = SPAMMERI!!!
  Un sincer HUO pentru cum stiu romanii sa faca treaba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *