O noua chestie aparuta pe internet in ultimul rand care, dupa parerea mea este o noua chestie destul de interesanta, care daca putem spune va revelutiona sms-urile si costul acestora intr-un anume fel. Preturile pentru sms-uri nationale si chiar in reteaua respectiva este de aproximativ 5 centi. La o adica nu este foarte mult, insa ele se aduna si nu stim cand adunam suma de 10 euro, echivalent la 50 de lei .

Mai nou cosmote a lansat un serviciu exceptional dupa parerea mea si cred ca este singura retea vreodata care a obtinut asta, si anume comunicare nelimitata in orice retea. Acest abonament sau mai bine zis pachet este dedicat in special persoanelor care detin o afacere si au mereu nevoie de credit pentru a discuta si vorbii cu diferite persoane , care pot devenii la un moment dat clienti fideli.

Site-ul prezentat va pune la dispozitie si va ofera in acelas timp calitate, dar si gratuitate. Sunt foarte multe site-uri pe internet, insa in nici unul nu putem avea incredere. Eu personal caut inainte pe internet sa vad ce pot gasii inainte de a ma baza pe acel site, o chestie interesanta si buna dupa parerea mea.

Va recomand cu caldura folosirea acestui site pentru ca va pune la dispozitie inca odata sms-uri gratuite in orice retea, retineti gratuit, nu va trebui sa platiti nici un ban pentru sms-uri, lucru care nu prea se intampla in romania. In afara granitelor acest lucru se intampla, insa la noi putine site-uri ofera aceste servicii.

Nu trebuie sa cautati tot felul de site-uri pentru sms-uri gratuite, iar dupa un timp sa aflati ca aveti de platit la telefon o suma de minim 200 de lei, lucru foarte des intalnit.

Va recomand site-ul Sms-uri cosmote pentru o buna calitate si servicii exceptionale.
Va multumim si asteptam comentarii !

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *