In ultimul an am avut tangente cu sistemul privat de clinici din Romania pentru niste probleme ce tin de dermatologie. Asa am ajuns la clinica dermatologie Bucuresti unde, spre surprinderea mea, pe langa tratamentul dermatolog ce il ofera au ramuri extinse pana la ecografie morfologie fetala.

Nu am stiut pana acum acest lucru, insa, dupa cum spuneam, cand am vazut pe pliantul respectiv acest lucru am ramas surprins si m-am bucurat in acelasi timp, deoarece exista si in sistemul privat asemenea clinici ce te pot ajuta cu problemele intampinate (dar nu numai) oferindu-ti siguranta si dand dovada de foarte mult profesionalism.

Acest lucru s-a intamplat in cursul anului acesta cand am ajuns la o clinica privata si mi-a placut foarte mult dovada de profesionalism de care am avut parte, deci clar acesta este un motiv pentru care au atat de multe persoane ca si ‘clienti’.

Mi-am satisfacut totusi o curiozitate, si anume cum de au inceput doctorii sa migreze la sistemul privat sau sa plece in alte state europene pentru a practica medicina. Este un lucru normal daca stam sa ne gandim putin. Oricine ar pleca spre mai bine daca ar avea ocazia, deci este de inteles.

Recomand dermatologie cosmetica si ecografie sarcina gemelara.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *