Salus este o companie care distribuie o serie de sisteme de incalzire termica si a apei la cele mai avantajoase preturi de pe piata. Aceasta furnizeaza servicii diverse si solutii eficiente pentru controlul electronic, manual sau de la distanta. Activitatea se desfasoara la nivel Societatea este caracterizata de un spirit bogat si inovativ, scopul acesteia fiind de a proiecta si de a comercializa, pe piata de deschidere, propriile brand-uri de termostate si sisteme pentru energia electrica regenerabila facute in asa fel incat sa ofere tuturor clientilor o viata eficienta, sigura si confortabila.

Prin intermediul site-ului saluscontrols.ro, sunt puse la dispozitia tuturor solutii complete de incalzire si de generare a energiei. In serviciile acestora sunt incorporate metode dintre cele  mai facile si simple in aplicatiile rezidentiale sau comerciale. Un avantaj primordial pe care compania il prezinta este reprezentarea directa in 12 tari si raspandirea in peste 40 de tari.

Ce sisteme si termostate sunt incluse in Seria Standard?

Seria Standard cuprinde o gama variata de produse de cea mai inalta calitate special create pentru a face viata oricui mai usoara. Dintre cele mai apreciate articole amintim termostatele programabile si cele neprogramabile, cele cu radio comanda, precum si o gama variata de accesorii.

In seria termostatelor neprogramabile intra:

  • termostatul mecanic de contact AT10
  • termostatul mecanic de contact AT10F cu senzori de imersie
  • termostatul ambiental electronic RT200
  • termostatul mecanic ambiental RT100
  • termostatul ambiental RT300
  • termostat programabil pentru ventiloconvector FC100

Toate acestea contin imagini reprezentative, precum si instructiuni de utilizare care sunt detaliate amanuntit manualul de utilizare.

Sistemele programabile sunt, de asemenea, foarte avantajoase si sunt menite sa contribuie la confortul celor care le folosesc. Ca si cele neprogramabile, cele programabile sunt disponibile in mai multe modele, in functie dupa necesitate si intrebuintare.

Termostatul ambiental 091FL din seria standard prezinta o serie de avantaje care nu pot fi omise: economie de energie de pana la 30%, ceea ce este enorm pentru persoanele care doresc sa puna niste bani deoparte, 3 nivele de temperatura (de zi, de noapte si anti-inghet), posibilitatea de schimbare a histerezei si altele. Toate celelalte informatii necesare sunt mentionate in ghidul de utilizare.

Exista si alte tipuri de termostate programabile disponibile pe site-ul saluscontrols: termostatul negru 091FLPB, termostatul ambiental T105, termostatul ambiental RT500. Sunt expuse si alte tipuri de sisteme care au rolul de a imbunatati modul de viata. De exemplu, temporizatorul electronic EP100  dispune de afisaj LCD iluminat, 3 perioade On/Off, program de vacanta si memorie de programe.

Capul termostatic programabil PH600 pentru radiatoare are o instalare simpla pe o gama variata de robineti termostatici, programare simpla, program de vacanta si petrecere, functie pentru protectia robinetului si un program anti-inghet.

EP200 este un temporizator electronic cu doua canale, care a fost special conceput pentru controlul ACM si al sistemului de incalzire central. Ca si celelalte sisteme, prezinta o serie de avantaje si este insotit de manual de utilizare.

La foarte mare cautare sunt si termostatele cu radio frecventa. Fiecare poate opta pentru sistemul care i se potriveste cel mai bine, accesand saluscontrols.ro

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *