Pentru mine sentimentul de dragostea si iubirea sunt cele mai frumoase lucruri din viata mea, fara ele eu nu m-as putea desfasura, efectiv as cadea lat si viata mea nu ar mai avea nici un farmec. Cand sunt lansa persoana iubita, totul pare diferit, viata are un farmec, nu mai este nevoie sa ma simt ciudat sau singur. Viata langa o femeie care te iubeste este un lucru important, asta trebuie sa stiti si daca o iubiti voi.

Este important de stiut faptul ca odata ce iubiti o persoana, o sa o mai faceti inca odata. Conform unei poezii, ce nu mai stiu exact sa va spun, iubirea nu trebuie sa inceteze niciodata, ci trebuie sa aiba un nou inceput. Eu impreuna cu iubita mea, ma simt foarte bine, reusim in fiecare zi sa facem noi lucruri si sa ne desfasuram exact cum ne dorim. Viata este cel mai frumos lucru ce se poate intampla, insa fara iubire nimic nu se poate desfasura.

Alaturi de o persoana iubita, o sa vedeti ca viata are alt farmec. De cand sunt cu viitoarea mea sotie, toata viata mea a luat o intorsatura incredibila. Nu ma gandeam chiar atat de sus la viata mea, consideram ca fiecare adolescent si om de pe acest pamant trebuie sa isi traiasca viata, nici de cum ca ar trebui sa iti faci un rost in viata. Si asta cam toata lumea o crede, insa trebuie sa stiti ca in viata, o persoana iubita este un lucru important. O sa vedeti diferenta care intervine in viata voastra si cum o sa fiti din acel moment.

 

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *