Worldishouse.blogspot.ro

Worldishouse.blogspot.roMuzica buna ne aduce mereu intr-o stare de visare, de bine, din care parca nu am mai dori sa iesim ca sa patrundem, din nou, in vietile noastre monotone. Dar, nu este neaparat nevoie sa ne simtim bine doar in anumite momente ale vietii. Muzica ne poate fi alaturi la orice pas. Acasa, la munca, la sala de sport si chiar si cand iesim la plimbare sau cand parcurgem distante lungi cu masina. Muzica in sine ne este un aliat adevarat si nu am mai fi la fel fara ea.

Inca din timpuri vechi muzica a constituit o adevarata arta si se facea cu ajutorul anumitor instrumente, a vocii sau a actionarii diferitelor obiecte producatoare de sunet. Cum putem spune daca suntem cu adevarat niste pasionati de muzica sau nu? In primul rand, un fan adevarat al acestei creatii nemuritoare, trebuie sa fie la curent cu noutatile de pe blogurile nisate pe sfera muzicii, cum este si blogul Worldishouse.blogspot.ro.

Ce spunea un mare muzician al timpurilor, mai exact Bob Marley? „Un lucru bun legat de muzica este ca, atunci cand te loveste, nu simti nici o durere.” Foarte poetic nu-i asa? Si 100% adevarat, am putea adauga. Exista foarte multe lucruri despre aceasta arta care fac, pur si simplu, ca inimile sa ne bata mai tare. Ce dovedeste asadar ca suntem niste impatimiti ai muzicii, in afara abonarii la postarile zilnice de pe Worldishouse.blogspot.ro?

  • Nu suntem niciodata separati de castile noastre. Se pare ca mereu avem la urechi castile noastre, mici sau mari, in care ascultam cele mai placute piese de suflet.
  • Uitam cateodata ca ne aflam in locatii publice si dam frau liber starii de bine. Nu este deloc un lucru rau acesta. Este bine sa fim dezinvolti si sa ne bucuram atunci cand simtim. Poate, in acest fel, ii vom insufleti si pe cei de langa noi.
  • Suntem foarte critici atunci cand intalnim pe cineva cu preferinte muzicale nepotrivite. Stim asta, pentru ca aproape cu totii facem asta.
  • Atunci cand vedem ca artistii nostri favoriti canta live pe scena, suntem mai mult decat entuziasmati si mandri de calitatile lor de pregatire.

Acestea sunt doar cateva esente ale felului de a fi al oamenilor iubitori de muzica. Daca se doresc a se afla mai multe asemenea lucruri, trebuie cercetat mai indeaproape blogul Worldishouse.blogspot.ro.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *