Categorii
Diverse General

Secrete ale sanatatii orale

Sanatatea orala conteaza la fel de mult ca oricare alta parte a corpului. Conteaza pentru aspectul vizual si nu numai. Si pentru ca tine de o complexitate de aspecte unii cheltuie bani pe produse care de fapt nici nu ajuta prea mult. E timpul sa demontam anumite mituri despre acest subiect.

Asa cum spune un cercetator britanic, daca e sa ii dam crezare, se pare ca a evita in prima faza acele obiceiuri proaste care pot afecta sanatatea orala inseamna deja un pas castigat din acest punct de vedere. Cel putin cand vine vorba de fumat acest inamic este sursa multipla pentru anumite probleme dentare. De asemenea, alimentatia este cea care joaca si ea un rol important, avand in vedere ca tine de modul in care acizii ataca smaltul dintilor.

Marea problema se impune la partea de preventie asa ca din acest punct de vedere se tine cont de spalarea regulata pe dinti. Insa conteaza si tipul de pasta si anume sa fie una cu fluor. De altfel acest ingredient este cel care actioneaza ca atare pentru a proteja suprafata dentara.

Mai mult decat atat, sanatatea orala se defineste si prin modul in care ne pastram gingia sanatoasa si daca aceasta nu sustine cum trebuie dintele il poti pierde chiar si cand este un dinte sanatos, fara carie. Totodata, tine cont ca periajul profesional nu este o joaca. Desi din nou acelasi cercetator britanic spune ca acest lucru este usor fara fond. Asta pentru ca periajul corect tine de tehnica, ceea ce clar poti face pe cont propriu.

In definitiv si ceea ce tine de stomatologie trebuie sa cucereasca publicul cu mult mai multe servicii decat stilul clasic. Asadar cosmetica din acest punct de vedere este la mare cautare, desi nu este absolut necesara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *