„Omul gospodar isi face iarna car si vara sanie” spune un proverb romanesc. Pe principiu ce este facut din timp aduce numeroase avantaje insa mai mult decat atat vine cu un program mai liber la momentul potrivit romanul nu se da in laturi cand vine vorba de programarea concediilor. Cum stau romanii la capitolul vacante? Cum doresc sau cum se poate caci situatia financiara nu este tocmai roz in toate cazurile.

Romanul se poate plasa in 3 mair categorii: cei care merg la rude oriunde ar fi ele dar sa mai schimbe aerul de acasa, pleaca in vacante planificate sau sunt spontani si merg la intamplare numai sa mearga. O astfel de tendinta este desigur specifica tinerilor care se descurca cum pot si intr-un grup de prieteni cu aceeasi gandire nu vad greul intr-o astfel de situatie. Se spune ca de-a lungul timpului intalnim pragul maturitatii si poate ca si in acest caz romanul cunoaste o schimbare; daca in tinerete fugea cu prietenii la mare la maturitate sotia merita un alt statut si nesiguranta nu intra in calcul.

Ofertele de early booking. Desi suntem intr-o lume si societate moderna nu multi stiu ce inseamna asta. Sau daca stiu nu sunt 100% incantati sa faca acest pas si sa aleaga un astfel de pachet turistic. De ce? Pentru ca implica un plan bine stabilit, pentru ca nu stiu cum vor evolua lucrurile si ce stabilitate vor avea pentru a putea face sejurul la care s-au programat. Pentru ca sunt spontani si nu se gandesc atat de departe. Si totusi un ealry booking sau pe limba romanului o programare inainte de vreme inseamna un mare plus din punct de vedere financiar. Poate daca este vorba de sejururi in strainatate o astfel de oferta nu este de refuzat, acolo unde nu mergi oricand, la orice ora, acolo unde trebuie sa fii organizat, intr-o lume straina tie.

 

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *