Categorii
General

Roblogfest, o idiotenie

N-am mai facut de ceva vreme posturi de astea prin care sa insult si sa ma leg de cele mai proaste idei din online. Dar acum am zis sa o fac din nou.

Roblogfest este o organizatie care cica scoate la suprafata bloggerii care merita consacrati si pupati in gaoz toata viata de acum si pana mai incolo.

Se extrag de pe internet 50 de bloguri, de diferite nise. Deobicei selectia e cea mai proasta, de la bloggeri care au 2 zile de cand si-au facut blog pana la blogurile prietenilor lor.

Problema este ca nu am inteles rostul roblogfestului. Bun, este o alta idee de cacat copiata din strainatate care niciodata nu va avea succes intr-o tara ca Romania, dar doar atat? ma gandeam ca e o enitate ce ar avea ceva atractiv in ea, dar nu.

Blogurile alese de ei sunt citite de catre mamele scriitorilor si de cativa prieteni. Asta cica se numeste target. Cand ai atins o tinta cheie de consumatori de pe internet esti blogger de succes. Chiar daca si tu stii ca pe blogul tau intra doar oameni ce nu au nicio putere de cumparare, nu au bani nici macar de superglue ca sa-si lipeasca adidasii, tu tot incerci sa le vinzi adidasi. Cam blogurile astea le gasiti nominalizate pe roblogfest.

Blogul Parkerul.info a devenit un blog general care fura articole nasoale si le targeteaza pentru cautarile organice asa incat sa faca bani. Eu sunt un tip care rucunoaste ca acest blog nu reprezinta nimic pentru public.

Aceste articole jignitoare le mai arunc atunci cand sunt nervos, bolnav ca acum sau chiar scarbit de ratatii ce tot incearca sa socializeze pe internet. Entitatea asta de tipi ca mine cica se numesc hateri, insa entitatea asta a pus bazele internetului in Romania. Tot entitatea asta are cele mai originale idei si nu fura proiecte din strainatate sperand ca o sa mearga vreodata in Romania.

2 răspunsuri la “Roblogfest, o idiotenie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *