obiceiuri-la-birou

O femeie care se ingrijeste este imaginea celei care pune pret pe feminitatea sa. O femeie care tine cont de astfel de ritualuri este una apreciata insa si aici totul se poate incadra in acea situatie de exagerare. Asa se face ca anumite obiceiuri in acest sens pot fi cele care afecteaza in cariera.

Nu tine de timpul pierdut in numele unor stiluri adoptate ci mai degraba de concretul stilului. Iata cateva exemple in acest sens:

  1. Joaca cu parul. Poate ca intentia ta este aceea de a scoate in evidenta un stil aparte si modul in care ti-ai aranjat parul insa sa te joci cu degetele prin el denota ca nu ai incredere in tine. Cand iti cauti un alt punct de interes fata de ceea ce se discuta inseamna ca esti un om slab si emotiv. Si o astfel de imagine nu iti face bine.
  2. Cand te dai cu prea mult parfum. Se intelege ca tie iti place si iti doresti sa scoti cat mai mult in evidenta acest lucru. Cu toate acestea acest lucru este total neplacut. Se crede ca cei din jur chiar vor stramba din nas la propriu cand vei trece pe langa tine. In plus, specialistii cred ca este destul de greu sa iti cresti sansele unei mariri de salariu in astfel de conditii.
  3. Rosul unghiilor. Pe langa faptl ca iti afecteaza imaginea, stilul si calitatea a ceea ce esti ca femeie este si un obicei care denota faptul ca esti stresat.
  4. Prea mult machiaj. Este o alta greseala din randul femeilor care s-ar putea sa le coste destul de mult. E ca si cand ar confunda locul biroului cu cel de timp liber asa ca iesind in evidenta astfel arati falsitatea din tine si cum nu potrivesti stilurile care ar fi trebuit.
  5. Te aranjezi la birou. O femeie are nevoie din cand in cand de un refresh insa asta nu inseamna ca este tocmai placut ca asta sa se intample la locul de munca si mai ales in vazul altora.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *