Cat e iarna de lunga te gandesti la temperaturi mai calde si cat de minunata ar fi viata ta daca ai putea trai pe o plaja. Adevarul trist este ca asteptarile tale depasesc cu mult realitatea. Stabilirea unor asteptari nerealistice este un mod continuu in care te poti supune unui esec. De ce ai vrea sa iti faci una ca asta? Scuza-mi realismul, insa trebuie sa ne trezim la realitate: daca ne coboram nivelul asteptarilor, vom avea parte de mai multa fericire pe parcursul vietii. Nu trebuie sa intelegem gresit acest lucru, insa daca am face o planificare mai atenta, putem beneficia de o evadare sau de o vacanta uimitoare si de vreme buna.

Iata cateva dintre realitati care iti pot mentine asteptarile la un nivel adevarat.

Cred ca realizezi ca scoicile si stelele de mare culcate pe plaja nu sunt nimic altceva decat animale ”smulse” din casele lor si lasate sa moara pe plaja pe nisipul fierbinte si uscat. De asemenea, nu te astepta sa vezi plaje virgine cu apa albastra cand mergi la mare. Daca mergi in Romania in vacanta, tot ce ai putea gasi pe plaja sunt pet-uri de bere goale si seringi… cel putin daca mergi in Vama Veche.

Imaginile in care vezi apa marii frumos colorata sunt o raritate. Ceea ce se poate vedea la mare nu garanteaza calitatea unei fotografii. Oamenii ar trebui sa se opreasca din a impartasi, in lumea virtuala, imagini distorsionate a peisajului de la tarm.

Intr-o zi perfecta, nisipul este cald si frumos. Dar in realitate, in cazul in care si apa este destul de calda este posibil ca nisipul sa iti frica talpile picioarelor.

Inca odata, fotografiile pe care le vezi pe retelele sociale arata doar partea buna. Sa nu te astepti sa vezi doar oameni frumosi, cu corpuri sculptate care stau intinsi la soare.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *