Promovarea si optimizarea unui site presupune cateva informatii legate de webdesign. Nu oricine poate sa promoveze un site si nu se face peste noapte. Nici cei mai experti nu pot promova un site peste noapte. Adevarul este ca putem sa ajungem peste noapte pe prima pozitie in google, dar datoria lui google adwords. Ca sa promovam un site ne trebuie din prima ajutorul unui specialist, dar multi se intreaba cum gasim acesti specialisti din moment ce sunt atatia tzepari in lumea internetului si in lumea reala. Aici treaba sta in felul urmator : daca dorim sa facem o treaba sa nu apelam la oameni care nu au o diploma intr-un anumit domeniu, nu au o specializare, si clar nu ne poate oferi o dovada ca ne poate realiza acest serviciu, si aici ma refer la un contract.

Nu mai putem vorbi despre lucruri de tip tzeapa din moment ce incheiem un contract de colaborare, de prestari servicii cu o firma. Cautand pe google eu am gasit printr-un search webdesign suceava, tot felul de site-uri de unde putem sa alegem orice. Totusi nu mergem pe mana domnului google, pentru ca promovarea se poate face si pentru site-uri ilegale, ceea ce nu il intereseaza pe acesta.

Ca sa fie totul in regula, misiunea noastra din prima este sa ne informam in legatura cu acea persoana, sa vedem daca este in stare sa faca asta, cautand pe internet comentariile sau parerile celorlalti utilizatori. Ce se intampla daca acesti utilizatori sunt pusi de el ? Aici nu va pot da un raspuns concentret, pentru ca nu exista un raspuns. Cel mai bine este sa cautati pe cineva, de care ati mai auzit de exemplu, care detine de mult timp firma respectiva, si ar fi capabila sa faca aceste servicii pentru voi. Mult succes in achizitionarea unui serviciu de webdesign.

De Parker

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *