M-am gandit ca pe moment ajunge cate articole am scris pentru SEO si pentru a face bani, asa ca mai scriu si articole cu har si dorinta. Waoo, link exchange frate? nu mersi, SQLi.

Sa va mai spun inca un lucru inainte sa incep: dau advertoriale moca. Da pe bune, daca aveti site-uri misto ce imi plac, va fac advertorial si cu 5 linkuri in el, ca doar nu-mi stau in cap si nici in coada.

Profilul gospodarului cu doua resedinte arata cam asa: un barbat la vreo paj’de ani, un pic burtos de bere si un pic cocosat de munca. Insurat, cu minimum 3 copii, dintre care doi zidari si unul, cel mai mic, la facultate (mezinul si desteptu’ tatei, nu ca ceilalti), muiere muncitoare si ascultatoare.

De ce profil de gospodar cu doua resedinte? are apartament la oras si casa la tara. Obisnuieste sa plece la tara in fiecare week-end pentru a face economii la bloc sau pentru a munci pamantul. A venit luna lu April si omu tre sa mearga sa sape gradina, sa planteze ceputa, rasaduri si alte cele, intr-un cuvant iubeste natura si sanatatea.

Pe cat de mult iubeste sa manance rosii din propria gradina, pe atat de mult iubeste sa cumpere ce e mai ieftin si cu gust mai de cacat pentru a face economii. Gospodarul nu bea Coca-Cola, bea Adria Cola. Gospodarul nu cumpara Delikat, cumpara Vegeta, si lista poate continua pana la nesfarsit.

Copiii si nevasta gospodarului: ‘ai doi mai mari care au luat in spate cimentul si au dat cu el de pamant deja sunt ca si cenusa pentru gospodar, nu mai are ochi pentru ei. Sperantele gospodarului au ramas in mezinul ala silitor care e la facultate si pentru care isi mai rupe oasele la uzina orasului. Chiar daca el inca nu stie ca si mezinul s-a apucat sa bage etnobotanice, el inca mai spera ca totusi din testiculele lui a iesit macar un prunc ce va fi inginer odata si odata.
Nevasta gospodarului, femeie normala ascultatoare si dedicata sotului sau. Spala vasele, face mancare, are grija ca chilotii gospodarului sa fie curati si il consoleaza intr-una pe marele boss.

Nevasta gospodarului si copiii sai au complotat mereu impotriva sa. Au avut mereu secrete fata de acesta, fie prin notele de la scoala, prin alegerile pe care le-au facut sau prin alte cacaturi asemanatoare.

Ce face gospodarul in timpul liber? In week-end va spuneam ca merge la tara unde se duce cu cateva bidoane si alte cacaturi. Vine inapoi cu 2 sarsanale pline de buruieni si alte lucruri ce i se par lui interesante. Pe o parte le duce, pe o parte le aduce. Multi dintre gospodari si-au mutat gospodaria de la tara pe balcon, pentru ca din cauza crizei s-a scumpit si autobuzul numit rata.

Cand vine de la lucru gospodarul isi cumpara o bere la 2 litri. Nu o bea pe toata dar stie ca daca ia la doza sau la litru iese in pierdere. Se odihneste un pic, iar seara se uita impreuna cu familia la un film de ala bun cu Segal sau se uita la vreun meci si face pe antrenorul.

In timpul verii gospodarul nostru mai iese din casa pentru a sta cu vecinii la o barfica mica. Gospodarii vorbesc in general de servici sau de lucrurile cele mai neinteresante de pe plante. Daca sunt intrerupti de cineva se supara pentru ca tocmai i-ai intrerupt dintr-o discutie tare interesanta.

Atat pentru moment ca mi-a venit a pisa si imi pierd inspiratia.

De Parker

2 comentarii la „Profilul gospodarului cu doua resedinte”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *